1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Şampiyon Ahmet Mesut Yılmaz!
Şampiyon Ahmet Mesut Yılmaz!

Şampiyon Ahmet Mesut Yılmaz!

Pazar’da 8 okulun katılımıyla gerçekleşen İlköğretim Okulları arası Kaymakamlık Kupası futbol maçları bugün oynanan maçlarla sona erdi.

A+A-

Naci GÜVEN - Pazar’da 8 okulun katılımıyla gerçekleşen İlköğretim Okulları arası Kaymakamlık Kupası futbol maçları bugün oynanan yarı final ve şampiyonluk maçlarıyla sona erdi. Turnuva’nın şampiyonluğunu Ahmet Mesut Yılmaz İlköğretim Okulu elde etti.
Yarı final karşılaşmalarında Ahmet Mesut Yılmaz İlköğretim Okulu, Hamidiye İlköğretim Okulu’nu 5–0, Veysel Vardal İlköğretim Okulu ise Haberal İlköğretim Okulu’nu aynı sonuçla 5–0 mağlup ederek finale kalan takımlar oldular.
 
Aynı gün öğleden sonra yapılan 3 ve 4.’lük maçında Hamidiye İlköğretim Okulu, Haberal İlköğretim Okulu’nu 4–2 mağlup etti.
 
Şampiyonluk maçı ise Ahmet Mesut Yılmaz İlköğretim Okulu ve Veysel Vardal İlköğretim Okulu arasında oynandı.
 
Maçın başından sonuna kadar üstün gözüken Kadem Morgül’ün çalıştırdığı Ahmet Mesut Yılmaz İlköğretim Okulu 7-1 gibi farklı bir galibiyet elde ederek turnuvanın şampiyonu oldu.
 
Karşılaşmaların bitimden sonra İlçe Kaymakamı Yalçın Sezgin tarafından dereceye giren okul takımlarının oyuncularına Kupa ve madalyaları verildi.
 
Daha sonra bir konuşma yapan Kaymakam Yalçın Sezgin, “Sizler geleceğin sporcularısınız. Güzel bir turnuva çıkardınız. Hepiniz ayrı yeteneklere sahipsiniz. Gelecekte Pazarspor’da veya diğer liglerde forma giyebileceksiniz. Aynı zamanda büyüklere de örnek oldunuz. İlçenin Kaymakamı olarak sizlerle gurur duyuyorum. Biz de Kaymakamlık olarak imkânlarımızı seferber ederek katkıda bulunacağız. Ayrıca böyle yetenekli oyuncuları bulup, yetiştirdikleri için hocalarımızı da kutluyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
19 Yorum