1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. ÇAYELİSPOR

  4. Şampiyon Çayeli Arhavi'de farklı bitirdi
Şampiyon Çayeli Arhavi'de farklı bitirdi

Şampiyon Çayeli Arhavi'de farklı bitirdi

Sezonun son maçında Arhavi 08'e misafir olan ligin şampiyonu Çayelispor, sahadan 5-0’lık galibiyetle ayrıldı.

A+A-

Bölgesel Amatör Ligi 10. Grupta şampiyon olan Çayelispor son maçında deplasmanda Arhavi 08 ile karşılaştı. Yeşil beyazlı ekip sahadan 5-0 galip ayrıldı.

cayeli2-015.jpg

Türkiye Bölgesel Amatör ligi 26. Hafta müsabakasında şampiyonluğunu ilan eden Çayelispor deplasmanda Arhavi 08’i 5-0 gibi farklı skorla mağlup etti.
Arhavi İlçe Stadında oynanan müsabakanın ilk yarısında 10. Dakikada Halil İbrahim’in golüyle 1-0 öne geçen Çayelispor 38. Dakikada Muharrem ile bir gol daha bularak ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı.
Karşılaşmanın ikinci yarsında da etkili oyununu sürdüren Çayelispor 61 ve 75. dakikalarda Muhammed Ali ile 2 gol daha bularak skoru 4-0’a getirdi. Karşılaşmanın 80. dakikasında Çayelispor’un golcüsü Halil İbrahim bir kez daha sahneye çıkarak maçın skorunu belirledi ve müsabaka 5-0 Çayelispor’un üstünlüğüyle sona erdi.

cayeli1-012.jpg

Maçın ardından Çayelisporlu futbolcular tribünlerde takımlarını yalnız bırakmayan taraftarlarıyla şampiyonluk sevincini yaşadılar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum