1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Şampiyon Genç Aslanlar'dan bir dizi ziyaret
Şampiyon Genç Aslanlar'dan bir dizi ziyaret

Şampiyon Genç Aslanlar'dan bir dizi ziyaret

Rize il birincisi Genç Aslanlar Spor Kulübü U-11 futbol takımı, kaymakam Selçuk Aslan ve Cumhuriyet Başsavcısı Yalçın Küçük'ü makamlarında ziyaret etti.

A+A-

RAMAZAN YILDIRIM
2013-2014 sezonu Rize İli U-11 Ligi Mini minikler Şenliğinde 18 takımın içerisinden Pazar Genç Aslanlar Spor Kulübü U-11 futbol takımı finalde Ardeşenspor’u yenerek Pazar’a birincilik getirmişti.

kaymakam1.20140717142645.jpg

Yaşadıkları sevinci Kaymakam Selçuk Aslan’la paylaşmak isteyen Pazar Genç Aslanlar Spor Kulübü öğrencileri, Kulüp Başkanı ve aynı zaman da çalıştırıcı Şeref Tezcan ve antrenör Sadık Güneykule birincilik kupaları ile birlikte makama çıktılar.

kaymakam2.20140717142704.jpg

Kaymakam Aslan Rize ili U-11 futbol takımını tebrik ederek, “Çalışmalarınızın ve başarılarınızın devamını diliyorum.” dedi.

adlye1.jpg

Pazar Genç Aslanlar Spor Kulübü öğrencileri, daha sonra Pazar Adliyesine geçerek burada Cumhuriyet Başsavcısı Yalçın Küçük'ü ziyaret ettiler.

adlye2.jpg

Başsavcı Küçük, makamında ağırladığı minik sporcular ve idarecilerini başarılarından ötürü tebrik ederek yeni şampiyonluklar beklediğini ifade etti.

galeri.gif

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız