1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Şampiyon hentbolcular onuruna yemek
Şampiyon hentbolcular onuruna yemek

Şampiyon hentbolcular onuruna yemek

İstanbul Pazarlılar Derneği Başkanı Mustafa Atar, 2. Lige yükselen Olimpik Pazar Spor Kulübü Kadın Hentbol takımı onuruna yemek verdi.

A+A-

Olimpik Pazar Spor Kulübü Kadın Hentbol takımı amatör ligde başlattığı mücadelesinde aldığı farklı galibiyetlerle grubu lider bitirerek 2. Lige yükselirken Pazarspor Denetleme Kurulu Başkanı, İstanbul Pazarlılar Derneği Başkanı Mustafa Atar tarafından takım yönetici, antrenör ve oyuncuları onuruna bir kutlama yemeği verildi.

atar.jpg

Şampiyon ekibi kutlayan Atar, yaptığı konuşmada, “Uzun süre Pazarspor çatısı altında sürdürülen ve Süper Lige yükselen Hentbol sporundan vazgeçilmesine ve başka bir kulübe satılmasına, Pazarspor’un geçmişte yöneticisi, şimdi de Denetleme Kurulu Başkanı olarak üzüldüğümü ifade etmek istiyorum, Bu tasarrufun nedenini, niçinini Pazarspor’un çatısı altında tartışırız. Ancak bugün daha da önemlisi, bu birbirinden değerli genç kızlarımızın bu spordan Pazar’da vazgeçilmemesini bizlere gösterdikleri ve yine onlar gibi genç yöneticilerin oluşturduğu genç bir Kulüp çatısı altında Pazar’ımızı temsil ettikleri, edecekleri için hepsini ayrı ayrı kutluyorum. Aynı şekilde bu sporu önce Ardeşen’e, sonra da Pazar’a sevdiren cefakâr Hocamız Fatma Hocaya da ayrıca teşekkür ediyorum. Dün Trabzon’da tamamlanan gurup maçlarının tamamını kazanarak grup Şampiyonu unvanıyla 2.Lig’e yükselmelerini özellikle tebrik ediyorum ve bu yıl oynanacak 2.Lig maçları sonucu şampiyon olarak 1.Lig’e yükselmelerini temenni ediyorum. Adı Olimpik Pazar olan ve olimpizm anlayışı ile sadece hentbolda değil, diğer olimpik branşlarda da gençleri futbol dışı sporlarla buluşturacak bu güzide Kulübü kuran genç yönetim Kuruluna, futbolda Pazarspor’umuza, olimpik sporlarda da Olimpik Pazar Kulübümüze birlikte Pazar’ı temsil etmede nice başarılar diliyorum.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum