1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Şampiyon Pazarspor'a Pazar'da coşkulu karşılama
Şampiyon Pazarspor'a Pazar'da coşkulu karşılama

Şampiyon Pazarspor'a Pazar'da coşkulu karşılama

Antalya'da play-off maçlarının ardından şampiyon olarak yeniden 2. Lig'e yükselen Pazarspor kafilesi, ilçede coşkuyla karşılandı.

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
Bugün Antalya’dan havayoluyla Trabzon’a, oradan da karayolu ile Rize’ye geçen ekip, Valilikteki kabulün ardından Pazar’a geldi.

samp2-003.jpg

Uzun bir araç konvoyu eşliğinde Pazar’a giriş yapan Pazarspor otobüsü, meydanda coşkulu ve kalabalık bir taraftar grubu tarafından karşılandı.

samp3-003.jpg

Kulüp Başkanı Mustafa Taşkın, Teknik Direktör Şevki Tonyalı, takım oyuncuları ve kulüp personeli ile yöneticiler, taraftarlar tarafından coşkuyla karşılanarak şampiyonluk kupası havaya kaldırıldı.

samp4-003.jpg

Taraftarlar, kupa ile fotoğraf çekilirken şampiyonluk coşkusunu doyasıya yaşadı.

samp5-001.jpg

Kulüp Başkanı Mustafa Taşkın, Pazar halkına böyle bir mutluluk yaşatmanın tarifsiz olduğunu söyleyerek, “Türkiye’nin her tarafından arıyor, tebrik ediyorlar. Bu mutluluğu Pazarlılar ile birlikte yaşamanın mutluluğu içindeyiz.” dedi.

samp1-003.jpg

Taraftarların 7 yıl sonra aynı meydanda bir kez daha omuzlara aldığı Teknik Direktör Şevki Tonyalı da Malatya’da 2013 yılında yaşadıkları şampiyonluk gururunu aynı şekilde tekrarlamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyerek, “Bunu tarif edecek bir kelime yok. Çok küçücük bir ilçeyiz ama gönülleri büyük, kalbi büyük insanlarla büyük işler yapıyoruz. Daha önce yaşamıştık, tekrar yaşıyoruz. Allah’a binlerce şükürler olsun.” dedi.

samp6-001.jpg

Kurulan platformda takım kaptan ve oyuncuları da yaşanan süreci değerlendiren açıklamalarda bulundu.   

galeri.gif

..:: Video ::.. ..:: Video ::.. ..:: Video ::.. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
10 Yorum