1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Şampiyon Veysel Vardal
Şampiyon Veysel Vardal

Şampiyon Veysel Vardal

Rize'de il genelini kapsayan İlöğretim okulları arasındaki küçük bayanlar basketbol turnuvasında Pazar Veysel Vardal birinci oldu.

A+A-

Naci GÜVEN - Rize il genelinde yapılan İlköğretim Okulları arası küçükler Bayanlar Basketbol turnuvası Rize 2 Mart kapalı spor salonunda oynan karşılaşmalarla sona erdi.
Rize il şampiyonasında küçükler bayan basketbol final karşılaşması Veysel Vardal İ.Ö.O ile Ardeşen Cumhuriyet İ.Ö.O arasında oynandı. Veysel Vardal İ.Ö.O farklı kazandığı karşılaşma ile İl birinciliğini elde ederken, Ardeşen Cumhuriyet İ.Ö.O da ikinci oldu.

Birinci olan Küçükler bayan takımı Veysel Vardal İ.Ö.O’nun bir ay sonra Trabzon’da yapılacak olan bölge şampiyonluğu karşılaşmalarında Rize’yi temsil edeceklerini belirten okul müdürü Mustafa Duran, “Bu tür şampiyonluklar son yıllarda çoğaldı. İlçemizde bir spor potansiyelinin olduğunu bir kez daha görmüş olduk. Öğrencilerimiz derslerinde gösterdikleri başarıyı sporda da göstererek bizi mutlu ettiler. Tüm sporcu öğrencilerimizi ve öğretmenlerini gösterdikleri başarılardan dolayı kutluyorum. Bölge maçlarında başarılarının devamını diliyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
14 Yorum