1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. TRABZON

  4. Şampiyona coşkulu karşılama
Şampiyona coşkulu karşılama

Şampiyona coşkulu karşılama

Avrupa şampiyonu Selçuk Aydın, Trabzon Havalimanı'nda kalabalık ve coşkulu bir grup tarafından çiçeklerle karşılandı.

A+A-

BEKİR KOCA
ERSEN KÜÇÜK
Avrupa şampiyonluğu unvan maçında Gana asıllı Belçika vatandaşı Jackson Osei Bonsu'yu 9 rauntta teknik nakavtla mağlup ederek şampiyonluk kemerini kazanan Selçuk Aydın, memleketi Trabzon'da coşkulu bir şekilde karşılandı.

İstanbul'dan geldiği Trabzon Havalimanı'nda kalabalık ve coşkulu bir grup tarafından çiçeklerle karşılanan Selçuk Aydın, kendisine yapılan tezahüratlara selamla karşılık verdi. Bir süre omuzlarda gezdirilen şampiyon boksör, daha sonra kalabalık bir konvoy eşliğinde şehir turu attı.
22334
Basında kendisiyle ilgili çıkan haberleri kayıp ilanına benzeterek sitem eden Selçuk Aydın, boks sporunun giderek daha fazla ilgi görmeye başladığını belirterek, kendisini yalnız bırakmayanlara teşekkür etti.

Bir süre dinlendikten sonra dünya şampiyonluğu için çalışmalara başlayacağını kaydeden Selçuk Aydın, "Çok mutluyum. Evime böyle mutlu ve gururlu döndüğüm için çok mutluyum. İnşallah bu başarılarım devam edecek. Bu başarımdan dolayı beni destekleyenlerden Allah razı olsun. Başta antrenörlerim olmak üzere ekibime, sayın İbrahim Hacıosmanoğlu'na çok teşekkür ederim. Artık bundan sonra sırada dünya şampiyonluğu var. Yaklaşık 1 ay dinlendikten sonra tekrar çalışmalarıma başlayacağım. Eski gücümü toplayıp ABD'li şampiyonu nakavt ederek dünya şampiyonu olacağım ve bir Türk'ün neler yapabileceğini bütün dünyaya göstereceğim" dedi.
22335
Boksun Türkiye'de fazla izlenmeyen bir spor dalı olduğunu ancak bunun giderek kırıldığını dile getiren Selçuk Aydın, "İnsanlar bizim sayemizde boksu giderek daha fazla tanımaya ve sevmeye başladılar" diye konuştu.

22336

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum