1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4. Şampiyonluk özel harekatın
Şampiyonluk özel harekatın

Şampiyonluk özel harekatın

Rize'e polis haftası etkinlikleri kapsamında il ve ilçelerdeki tüm birimlerin katılımıyla düzenlenen futbol turnuvasında Özel Harekat şampiyon oldu.

A+A-

Rize Emniyet Müdürlüğü Özel Harekât Şube Müdürlüğü; Emniyet Teşkilatının
Kuruluşunun 162. Yıldönümü Kutlama programı çerçevesinde düzenlenen futbol turnuvasında tüm rakiplerini geride bırakarak şampiyon oldu.
Özel Harekat Şube Müdürlüğü gruplarda oynadığı dört maçta toplam 37 gol atıp kalesinde 11 gol görerek çeyrek finale yükseldi.

Çeyrek finalde Pazar ilçe Emniyet Müdürlüğünü 8–4, Yarıfinalde Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğünü 7–4, Final maçında Cumhuriyet Polis Merkezi/ Çocuk Şube/ Evrak Arşiv karma takımını 5-0 gibi net bir skorla yenerek şampiyon oldu.
Özel Harekât Şube Müdürlüğü' ne 162. yıl Şampiyonluk kupasını, düzenlenen görkemli bir törenle Rize İl Emniyet Müdürü Şammaz Demirtaş verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız