1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. RİZESPOR

  4.  Samudio’dan ölen takım arkadaşına vefa
 Samudio’dan ölen takım arkadaşına vefa

 Samudio’dan ölen takım arkadaşına vefa

Rizespor'un golünü atan Samudio, hayatını kaybeden eski takım arkadaşı Muhammed Abarhoun saha kenarında bulunan ‘Dünyada bir eksik, cennette bir fazlayız’ yazılı pankarttaki fotoğrafını öptü.

A+A-

Süper Lig’in 36. haftasında sahasında İttifak Holding Konyaspor’u 5-3’lük skorla mağlup eden Çaykur Rizespor’da 73. dakikada takımını 4. golünü atan Samudio hayatını kaybeden takım arkadaşı Abrahun’un fotoğrafına koştu.

samudio1.jpg

Süper Lig’in 36. haftasında Çaykur Rizespor sahasında İttifak Holding Konyaspor’u 5-3 mağlup etti. Karşılaşmanın 73. dakikasında orta sahada topla buluşan Baiano topu ceza sahasına kadar sürmeyi başararak ceza sahası içinden pasını Samudio’ya verdi ve Samudio’nun vuruşunda meşin yuvarlak filelerle buluştu. Golü atan Samudio, yakalandığı mide kanseri nedeniyle 2 Aralık 2020 tarihinde hayatını kaybeden takım arkadaşı Muhammed Abrahun’un üzerinde ‘Dünyada bir eksik, cennette bir fazlayız’ yazılı fotoğraflı pankartına koştu. Pankartı öpen Samudio attığı golü merhum takım arkadaşı Abrahun’a hediye etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız