1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Sandıkçı, istifa gerekçesini açıkladı
Sandıkçı, istifa gerekçesini açıkladı

Sandıkçı, istifa gerekçesini açıkladı

Geçtiğimiz günlerde Rize Üniversitesi Rektör Yardımcılığı görevinden istifa eden İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kemal Sandıkçı'nin istifa sebebi:

A+A-

GÖKTÜRK FIRAT
Rize Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kemal Sandıkçı, sadece izin kağıtlarını imzalayan bir rektör yardımcısı olmamak için rektör yardımcılığı görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Geçtiğimiz günlerde Rize Üniversitesi Rektör Yardımcılığı görevinden istifa ederek il dışına çıkan Rize Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kemal Sandıkçı, istifa nedenini açıkladı.

Sandıkçı, kurulum aşamasında olan Rize Üniversitesi’nin yıpranmaması için bir süre açıklama yapmaktan kaçındığını belirterek, “Yeni kurulacak bir üniversite de yapılacak çok iş var. Ancak ben Rektör Yardımcısı olarak bir şey yapamadığım için görevimden ayrılma kararı aldım. Üniversitemiz yıpransın, zarar görsün istemiyorum. Bu nedenle bu güne kadar bir açıklama yapmadım. Sadece izin kağıtlarını imzalayarak rektör yardımcılığı yapmayı doğru bulmadığım için ayrıldım. Başbakanımız şehir üniversitesi kurma hedefinden bahsetmişti. İnşallah Rize üniversitesi bir şehir üniversitesi olur. Dekanlık görevim devam ediyor. Bundan sonra Rize Üniversitesi’nin bir şehir üniversitesi olabilmesi için yetki ve sorumluluk alanımda mücadele edeceğim” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum