1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Saplantılı aşıktan akıl almaz cinayet
Saplantılı aşıktan akıl almaz cinayet

Saplantılı aşıktan akıl almaz cinayet

Rize'nin Fındıklı ilçesinde bir kişi saplantı derecesinde karşılıksız sevdiği kadını önce kurşunladı sonra boğazını keserek öldürdü

A+A-

Rize’nin Fındıklı ilçesinde bir kişi saplantı derecesinde karşılıksız sevdiği kadını kendisi ile görüşmek istemeyince önce kurşunladı, sonra boğazını keserek öldürdü.

Alınan bilgiye göre, Fındıklı ilçesinde meydana gelen olayda Gamze Pala (46) isimli kadın, kendisine saplantı derecesinde aşık olan Savaş Dalançıkar (38) ile görüşmeyi kabul etmedi.

Uzun süre peşinde koştuğu kadını saplantı haline getiren Savaş Dalançıkar, bu akşam saat 22.00 sularında, Fındıklı Sabancı Öğretmenevi resepsiyon bölümünde görevli Pala’ya silahlı saldırıda bulundu.

Dalançıkar, arkadan tek kurşunla vurduğu Pala'yı silahı tutukluk yapınca bu kez cebinden çıkardığı bıçak ile boğazını keserek öldürdü.

akpart-001.jpg

Gamze Pala'nın AK Parti Fındıklı İlçe Başkan Yardımcısı olduğu öğrenildi.

Saldırgan Savaş Dalançıkar olay yerinden kaçamadan emniyet güçleri tarafından yakalandı.

Olayla ilgili inceleme sürüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
13 Yorum
İlgili Haberler