1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Sarı, tabanın sesi olmaya aday
Sarı, tabanın sesi olmaya aday

Sarı, tabanın sesi olmaya aday

Ak Parti’nin Rize’deki aday adayları içerisinde, renkli kişiliğiyle dikkat çeken Muhammed Sarı, 17 yıl önce görev yaptığı Pazar ilçesinde ilgiyle karşılandı.

A+A-

Ak Parti’nin Rize’deki aday adayları içerisinde, renkli kişiliğiyle dikkat çeken Muhammed Sarı, tabanın sesi olacağını belirterek, “Çocukluğumdan beri siyasetin içindeyim. Miting meydanlarında büyüdüm desem yalan olmaz. Şunu gördüm ki tabanın sesine kulak vermeyen hiçbir yapı uzun vadede ayakta kalamaz. Ak Parti’nin Türkiye’de açık ara birinci gelmesinin de en önemli kriteri bu duruştur. Biz tabanın ta kendisiyiz. İşin mutfağından geliyoruz.” Dedi

Pazar’da seçim çalışmalarını sürdüren Muhammed Sarı, yıllar önce görev yaptığı ilçede bugün aday adayı olarak karşısına çıktığı insanlarda hala geçmişteki muhabbetin izlerini taşıyan yakınlığı gördüğünü belirterek, “Mühim olan iz bırakmaktır. Yaklaşık 17 yıl önce Pazar’da görevliyken kurmuş olduğumuz diyalog ve bırakmış olduğumuz izlerin, bugün karşımıza sevgi ve muhabbet olarak geri dönmesinden daha güzel ne olabilir ki?" diye konuştu.

22 Temmuz'da Türkiye'nin ve dolayısıyla bölgenin önemli bir karar vereceğini de ifade eden Sarı, " İnşallah aday adaylığı sürecimizin, adaylıkla noktalanması ve halkımızın teveccühüyle Rize’mizi Ankara’da temsil etme noktasına geldiğimizde, tek vaat edeceğim şey tabanın sesi olmaktır. Zaten her şey orda başlıyor. Buradan vekil seçilip aslını unutanları, millet de unutmaz ve bir şekilde cezalandırır. Halkın cezalandırdığı değil, mükâfatlandırdığı bir anlayış için bu yola çıktık. Kendi ilçem olarak saydığım Pazar’da gördüğün yakınlık, beni bir hayli duygulandırdı” açıklamasında bulundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
5 Yorum