1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. ŞEHİT ACISI RİZE'YE DÜŞTÜ
ŞEHİT ACISI RİZE'YE DÜŞTÜ

ŞEHİT ACISI RİZE'YE DÜŞTÜ

Kayseri’de çarşı iznine çıkan askerlere yönelik düzenlenen bombalı saldırıda şehit düşen Uğur Korkmaz’ın Rize’deki babaevine acı haber ulaştı.

A+A-

Kayseri’de çarşı iznine çıkan askerlere yönelik Talas Bulvarı Caddesi üzerinde Erciyes Üniversitesi önünden geçişi sırasında meydana gelen patlamada şehit düşen Uğur Korkmaz’ın Rize Tophane Mahallesi Irmak Sokak'taki babaevine acı haber ulaştı.

ugur.jpg

Şehidin acı haberi askeri yetkililer ve sağlık görevlileri eşliğinde aileye verildi.

sht2.jpg

Acı haberin ulaşmasının ardından şehidin yakınları ve arkadaşları babaevine akın ederken, mahalleye Türk bayrakları asıldı.

Şeker hastası olduğu öğrenilen anne Nesrin Korkmaz acı haberi alınca fenalaşarak hastaneye kaldırıldı.

21 yaşındaki şehidin 3 kardeşi bulunduğu ve terhis tarihinin 1 Temmuz 2017 olduğu öğrenildi.

manavda.jpg

PAZAR'DA ÇALIŞIYORDU

Annesi Pazarlı olan Uğur Korkmaz, Pazar ilçesinde yaşıyordu. Pazar'da dayısının manavında çalışan Uğur'un sosyal medya hesabında paylaştığı video ve fotoğraflar ise yürekleri burktu...

sht.jpg

Şehit Uğur Korkmaz, 19 Aralık Pazartesi günü Rize Sahil Camiinde Öğle Namazına müteakiben kılınacak cenaze namazının ardından Tophane Mahallesindeki aile kabristanlığına defnedilecek.

video1.png


Rize ve Pazar'a şehit acısı düştü paylaşan: pazar53

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
51 Yorum