1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Şehit aileleri bayramda unutulmadı
Şehit aileleri bayramda unutulmadı

Şehit aileleri bayramda unutulmadı

Rize Valisi Erdoğan Bektaş bayramda şehit ailelerini unutmadı

A+A-

Rize Valisi Erdoğan Bektaş eşi Esma Bektaş, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında 15 Temmuz Şehitler Köprüsünde şehit düşen Muhammet Ambar’ın Çayeli İlçesi Başköy Köyünde bulunan ailesine bayram ziyaretinde bulundu.

bayram1-008.jpg 

Bayramlaşma ziyaretine AK Parti Rize Milletvekili Hikmet Ayar, Vali Yardımcısı Dr. Emre Nebioğlu, İl Jandarma Komutanı Hakan Dedebağı, İl Emniyet Müdürü Altuğ Verdi, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İdris Altuntaş'da katıldı. 

bayram2-008.jpg

Vali Bektaş, ülkenin güvenliği ve milletin huzuru için gözünü kırpmadan şehit düşen, Muhammet gibi kahramanlara çok şey borçlu olduğumuzu ifade ederek, “Her kim bu Devlet üzerinde oyun oynamaya yeltenirse bu millet o oyunu bozacak güçtedir. Çok şükür 15 Temmuz’da bunu dosta düşmana bir kez daha gösterdik. Şehitlerimizin geride bıraktıkları yakınlarını, kendi ailemizden farklı görmüyoruz. Herhangi bir ihtiyacınızda devlet olarak her zaman yanınızda olduğumuzu unutmayınız. Bu bizim boynumuzun borcudur. Bu vesile ile tüm şehitlerimize Allah'tan Rahmet ve gazilerimize de minnettarlığımı ifade etmek istiyorum” şeklinde konuştu.

Şehit aileleri de ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getirerek; “Bunca yolu kat ederek bizi ziyarete geldiniz, bizler, devletimizin ve sizlerin sayesinde kendimizi hiçbir zaman yalnız hissetmiyoruz” dediler. 

Vali Bektaş, aynı köyde bulunan 100 yaşındaki Remziye Ambar’ı da ziyaret ederek bayramını kutladı ve hayır dualarını istedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
7 Yorum