1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. ŞEHİT BİNBAŞININ İSMİ RİZE'DE BİR SOKAĞA VERİLDİ
ŞEHİT BİNBAŞININ İSMİ RİZE'DE BİR SOKAĞA VERİLDİ

ŞEHİT BİNBAŞININ İSMİ RİZE'DE BİR SOKAĞA VERİLDİ

RİZE BELEDİYESİ ŞEHİT BİNBAŞI ARSLAN KULAKSIZ’I UNUTMADI

A+A-

Rize Belediyesi Şehit Binbaşı Arslan Kulaksız’ın ismini sokağa verdi. 

Rize’de üç yıl görev yaptıktan sonra Muş’un Malazgirt İlçesi’ne atanan Jandarma Binbaşı Arslan Kulaksız, 27 Temmuz 2015 tarihinde, Malazgirt’de ailesi ile birlikteyken teröristlerin aracını kurşulaması sonucu şehit düşmüştü.

sehit-003.jpg

Rize Belediyesi Meclisi aldığı kararla Atmeydanı Mahallesi’nde yeni oluşturulan bir sokağa şehit binbaşının ismini verdi.

Alınan kararın ardından aynı saldırıda şehit düşen eşinin yanında yaralanan Sibel Kulaksız ve çocukları da Rize’ye davet edildi.

Sibel Kulaksız şehit eşinin isminin sokağa verilmesini değerlendirerek “Rize’yi çok seviyordu. Her gün mahalleden Alay’a yürüyerek gider gelir, hafta sonları da Dağmaran’a yürüyerek iner çıkardı. İletişimleri çok iyiydi halkla. Kendini bana siper ederek hayatımı kurtarırken, Allah diyerek son nefesini veren Arslan’ımı keşke burada defn etseydik" dedi. 

Sibel Kulaksız, tüm emeği geçen ve katkı sunanlara seslenerek “Beş yıl oturduğu yerin adına isminin verileceği aklına bile gelmezdi, Arslanım'ın. Aklımıza gelmeyen başımıza geliyor çok mutlu olduk çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız