1. HABERLER

  2. SEÇME VİDEOLAR

  3. Şehre inen Ayı MOBESE'de!
Şehre inen Ayı MOBESE'de!

Şehre inen Ayı MOBESE'de!

Karabük'te aç kaldığı tahmin edilen bir ayı şehir merkezine kadar inerek halı sahaya saldırdı. Görüntüler MOBESE'ye takıldı.

A+A-

Gece saat 23:30 sıralarında şehir merkezine kadar inen ayı ilk olarak Esentepe Mahallesi'nde görüldü. Valilik konağı ve Orman İşletmesi bölgesinde ismi öğrenilemeyen bir kişiyi yere yıkan ayı daha sonra Valilik konağı yanından kentin en işlek mahallesi ve okullar bölgesi olan Yenişehir Mahallesi'ne geçti. Valilik konağında görevli polis memuru ve vatandaşların ihbarı üzerine harekete geçen polis ve zabıta ekipleri bölgede ayı avına çıktı.

Yenişehir bölgesinde Kardemir lojmanları arasında köpekler tarafından kovalanan ayı kaçarken bir halı sahaya saldırdı. Bu sırada halı sahada maç oynayan vatandaşlar neye uğradıklarını şaşırdı.

Halı sahada top oynayan Muharrem Yelda isimli bir genç, "Halı sahada top oynadığımız sırada alt taraftan doğru siyah ve büyük bir ayı aşağıdaki kapıdan atlayarak tellerle saldırmaya başladı. Biz biranda ne olduğunu şaşırdık.Daha sonra ayı tellere tırmandıktan sonra aşağıda bulunan demir kapıyı darbeyle kırarak aşağıya doğru kaçmaya başladı. Bizde hemen polise haber verdik" dedi.

Diğer yandan İmam hatip kavşağında evine gitmekte olan ve ismini vermek istemeyen bir vatandaşa saldıran ayı gözden kayboldu.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız