1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Şeker ölçme cihazları sağlıklı mı?
Şeker ölçme cihazları sağlıklı mı?

Şeker ölçme cihazları sağlıklı mı?

Şeker hastalığına yakalanan Ç.Hemşin Atatürk Lisesi Müdürü'nün aldığı 2 ayrı şeker ölçme aleti, aynı anda farklı sonuçlar veriyor!

A+A-

İBRAHİM SANCAK
Şeker hastalığına yakalanan Rize’nin Çamlıhemşin ilçesi Atatürk İlköğretim Okulu Müdürü Yaşar Duman, sağlam ölçüm yapmak için aldığı 2 ayrı marka şeker ölçme cihazının farklı sonuçlar vermesi karşısında şaşkına döndü!


Yaklaşık iki ay önce kalp rahatsızlığı nedeniyle ameliyat olduğunu söyleyen Müdür Duman, “Bu ameliyat esnasında yapılan tetkiklerde şeker hastalığın olduğu da ortaya çıktı. Bu nedenle diyet uygulaması başlattık. Ben de iki adet şeker ölçüm aleti aldım. Ama maalesef bu ne iş anlayamadım. Aynı anda şeker testi yapıyorum; biri başka diğeri başka sonuç veriyor. Ben ve benim gibi kalp ve şeker hastaları ne yapmalı? Bu aletlere güven olur mu? İnsanların hayatı bu kadar ucuz olmamalı.” dedi.

33835

33836

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
6 Yorum