1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. SELÇUK AYDIN GERİ SAYIMA BAŞLADI
SELÇUK AYDIN GERİ SAYIMA BAŞLADI

SELÇUK AYDIN GERİ SAYIMA BAŞLADI

Üç kemer sahibi boksörümüz Selçuk Aydın, WBC Orta Sıklet Dünya Gümüş Kemer Şampiyonluğu unvanını korumak için ringe çıkıyor.

A+A-

Stuttgart'ta ağır bir antrenman temposunu geride bırakarak bu dev müsabakaya hazırlanan boksörümüz, karşılaşmaya sayılı günler kala memleketi Trabzon'da kampa girerek hafif antrenmanlarla müsabaka gününü beklemeye koyuldu.

Moralinin oldukça yüksek olduğu gözlenen Karadeniz Fırtınası lakaplı sporcumuzun oldukça hırslı olduğu da gözlerden kaçmıyor. Müsabakaya birçok ünlü ismin yanı sıra dünyaca ünlü film yönetmeni Fatih Akın ve Muhammed Ali, Mike Tyson gibi boksörleri dünya ringlerine taşımış olan menajer Don King de katılacak.

Bu dev karşılaşmanın basın toplantısı Çarşamba günü saat 13: 00 de zorlu otelde yapılacak. Selçuk Aydın ile rakip Jo Jo Dan, o gün ilk kez göz göze gelecek. Basın ve halka açık resmi tartı ise Cuma günü saat 15: 00 da Forum Trabzon alışveriş merkezinde gerçekleştirilecek.

"BÜYÜK HESAPLAŞMA" ADI VERİLEN DEV MÜCADELE
Geçtiğimiz yıl İstanbul'da karşılaşan Selçuk Aydın ve Jo Jo Dan, müsabakasını Selçuk Aydın kazanırken, her iki tarafta maçın sonucundan memnun kalmamıştı. Dünya şampiyonluğuna doğru emin adımlarla ilerleyen boksörümüz Selçuk Aydın, bu yolda önüne çıkan bu engeli de aşmak için önümüzdeki müsabakaya özel bir önem verdi.

Selçuk Aydın, medyaya yaptığı açıklamalarda rakibini ilk maçta nakavt edemediği için üzgün olduğunu belirterek, "İlk maçta sadece yüzde 30'luk bir performansla mücadele edebildim. Rakibim ring içinde kaçarak dövüşmüştü. Şimdi kaçacak bir yeri yok. Onu nakavt edeceğim" şeklinde konuştu.

Selçuk Aydın ile Jo Jo Dan, gecesine yüksek katılım beklenirken, gecenin bilet satışından elde edilecek gelirin dörtte birinin Van'da yaşayan depremzedelere bağışlanacağı daha önce açıklanmıştı.

SALONA ÜCRETSİZ BELEDİYE OTOBÜSÜ
Trabzon şehrinin sabırsızlıkla beklediği karşılaşmanın biletlerine yoğun ilgi var. 26 Kasım Cumartesi akşamı Trabzon'da yer alan 7 bin 500 kişi kapasiteli Hayri Gür Spor Salonunda gerçekleştirilecek olan mücadelenin biletleri, biletix üzerinden satışa sunuldu.

http://web03.biletix.com/etkinlik/MG01A/TURKIYE/tr linki üzerinden karşılaşmanın bilet fiyatları ve oturma düzenine ilişkin detaylı bilgiler yer alıyor. Bu dev müsabaka için Trabzon belediyesi ücretsiz otobüs seferleri düzenledi.

Maça gitmek isteyen izleyiciler belediyenin bu otobüsleriyle salona ulaşabilecek. Gecede ayrıca birçok önemli boksör ringe çıkacak bunların arasında geçen yıl Vitali Klitschko ile dünya şampiyonluk maçına çıkan ve geçirdiği bir sakatlık sonucu maçı bırakmak zorunda kalan Kübalı Odlainer Solis, Ondrij Pala, gibi dünya devleri yer alıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum