1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Şener, kafayı belediyeye taktı!
Şener, kafayı belediyeye taktı!

Şener, kafayı belediyeye taktı!

Olağanüstü kongre kararı alan TS'nin başkanı Sadri Şener, "Hoca seçimine olan bu tepki Trabzon Belediyesi'ne olmuyor. Ona kahroluyorum" dedi!

A+A-

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, teknik direktör Samet Aybaba konusunda camiada beklemedikleri bir tepkiyle karşılaştıklarını belirterek herkesin önünü açmak için Olağanüstü Genel Kurul kararı aldıklarını söyledi.

Samet Aybaba ve başka hocalarla görüşme yaptıklarını belirten Şener, "İki yabancı ve iki yerli hoca ile görüşmeler yaptık ama bunlar final görüşmeleri değildi. Samet hoca ile prensip anlaşmasına vardığımızı açıkladıktan sonra hiç beklemediğimiz muazzam bir tepkiyle karşılaştık. Samet Aybaba bizim sevdiğimiz bir hocaydı. Daha önce Trabzon'da görev yapmış, yarım kalan işini bitirecekti. Ama Trabzon'da herkes işi o kadar çok iyi biliyor ki bana ihtiyaç duyulmadığına kanaat getirdim. Sanki biz bu kulüp için uğraşmıyor, kötülüğünü istiyormuşuz gibi bir hava estirilmeye başlandı. Benim yöneticilerim elinin taşın altına sokmazken hoca konusunda ahkam kesmeleri dikkat çekici. Biz bu kulüple ilgili çok ciddi ödemeler yaparken, tepki gösteren yöneticilerim hiç sormadı bu paralar nerden bulundu. Başkan bu paraları nasıl ödüyor diye ama iş hocaya gelince tepki gösterebiliyorlar. Kongreye gidelim Trabzon'a yakışır bir yönetim seçelim, nasıl olsa Trabzon'daki insanlar bu işi çok iyi biliyor" dedi.

Trabzon Belediyesi'nin Trabzonspor aleyhine verdiği kararlara da değinen Sadri Şener, "Buna kimse tepki koymuyor. Buna çok üzülüyorum. Artık bazı şeyleri aşmaya gücüm yetmiyor. Hem ben İstanbul'da yaşayan bir insanım. Trabzon'da bu işi yapabilecek çok iyi çok değerli arkadaşlarımız var. Onlarında önünü açmak için kongre yapalım dedim. Buna karar verdim. Hoca da yerli mi alırlar, yabancı mı alırlar bilemem. Yabancı bir hocayı Trabzon'a getirmek 3-4 Milyon Euro'dan başlıyor. Bulurlar mı onu da bilmiyorum" diye konuştu.

"DAUM'U BİZDE İSTEDİK AMA TAZMİNATINI ÖDEYEMEZDİK"
"Fenerbahçe Kulübü Daum'u aldı. Alması da doğal"
diyen Şener, "Ben de onu istiyordum ama bana 'tazminatımı ödeyemezsin' dedi. Hakikaten ödeyemem çünkü benim gelir kaynaklarımı kesmek için her türlü gayret sarf ediliyor. Biz daha mütevazi bir hocayla çalışmayı düşünmüştük. Ama ona da müsaade etmiyorlar. Trabzon aklı-selim bir şehirdir. Buna da çözüm bulur diye düşünüyorum. Herkesin önünü açmak için böyle bir karar aldık" şeklinde konuştu.

Şener, camiaya çok kırgın olduğunu kaydederek "Trabzonspor'a sınıf atlattık. Bu kulübe çok emek verdik. Gece millet uyuklarken biz finans kaynağı bulmak için çaba harcadık. Finans olmadan bir kulüp idare etmek çok zor. Teoriyle, uzaktan atmayla kulüp idare edilmez. Hoca seçimine olan bu tepki Trabzon Belediyesi'ne olmuyor. Ona kahroluyorum. Yönetim içinde bana mesaj atma cesareti gösterebiliyorlar. Bu daha ağırıma gitti" açıklamasını yaptı.

Trabzonspor Kulüp Başkanı Sadri Şener'in alınan kongre kararının ardından yeniden başkanlığa aday olup olmayacağı netleşmezken, camianın ileri gelenleri Sadri Şener'i ikna etmek için devreye girdi. Başta Spor'dan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Özak, Sadri Şener'i arayarak vermiş olduğu kararı gözden geçirmesini istedi.

Sadri Şener'in kongre kararı aldık açıklaması yapmasına rağmen karar defterine imzalanmamış olması camianın ileri gelenleri tarafından ikna için bir fırsat olarak görülürken, Şener'in nasıl bir tavır sergileyeceği ise merakla bekleniyor.

Yönetim kurulu içindeki bazı yöneticilerle artık çalışmak istemediğini dile getiren Şener'in, revizyon yaparak yola devam edebileceği belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum