1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Şener'den Yanal'a tam destek
Şener'den Yanal'a tam destek

Şener'den Yanal'a tam destek

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, teknik direktör Ersun Yanal'a destek çıkarak, sorumluluğun tek başına ona yüklenemeyeceğini söyledi.

A+A-

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, daima teknik direktör Ersun Yanal'ın yanında olup onun manevi değerlerini yüksek tutacaklarını belirterek, sorumluluk tek başına hocaya ait olmadığını söyledi.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, bordo-mavili kulübün transferde flaş bir takım haline gelmesinde kendisinden çok yönetim kurulunun bir başarısı olduğunu belirterek, "Tek başıma bütün işleri ben başarmadım. Benim payım bu işte azdır. Bütün yönetici arkadaşlarım gecesini gündüzüne katarak bu transferleri yaptı. Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, Genel Sayman Mahmut Aksu, Genel Sekreterimiz Hasan Yener'in ve diğer yönetici arkadaşlarımın büyük katkısı var bu takımı oluşturmakta. Beklentimiz ve hedefimiz yarışmacı bir takım oluşturmaktı bunu başardık. Avrupa Kupalarına bu sezon katılmamız lazım" dedi.

"Artık top Ersun Yanal'da" açıklamasını espri olarak yaptığını belirten Şener, "Biz Ersun Yanal'ın daima yanındayız. Tek başına bütün sorumluluk ona ait değil. Onun manevi değerlerini her zaman yüksek tutmaya çalışacağız. Başarıyı yakalama ve onu elde etmek tek başına bir veya iki kişinin yapacağı bir iş değil. Biz hocanın elindeki malzemeyi bollaştırdık. İşin teknik tarafı hocaya ait ekonomik ve moral tarafı bize ait. Başarı yakalanacaksa bunu hep birlikte başarmamız lazım, Yönetimin, teknik heyetin, futbolcuların, camianın ve basının hep birlikte sorumluluğu üzerine alması gerekir" diye konuştu.

Kombine bilet satışlarında taraftarların göstermiş olduğu ilginin kendisini mutlu ettiğini belirten Şener, "Ancak bu kombine satışları üyeler yönünden beni mutlu etmedi. 19 bin 500 üyemiz var ve kombine satışlarında 8 bin üzerinde bu üyelerin belli bir bölümünü seçim yatırımı olarak değerlendirirsek geri kalan üyelerimiz neden kombine almıyor. Çok uygun fiyatlarda kombine biletlerimiz bunun ekonomik yönünden kimse bahsetmesin" şeklinde konuştu.

Beşiktaş'ın da transfer etmek istediği Zafer Yelen için ise Şener, "Bu oyuncu için teklif yaptık bekliyoruz. Beşiktaş devrede olabilir. Bizim bulunduğumuz yerlerde çok devreye girdi. Bu transfer çok olmazsa olmazlarımız değil" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum