1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Şenliklerde finale doğru
Şenliklerde finale doğru

Şenliklerde finale doğru

Pazar 2. Spor Şenlikleri devam ediyor. Futbolda büyük final Pazartesi günü oynanacak. İşte finalistler...

A+A-

NACİ GÜVEN
Futbol turnuvasında yarı final müsabakaları sonunda Şoförler Odası & Minibüsçüler Cemiyeti ile Pazar Çay Fabrikası final oynama hakkını elde ederken, Milli Eğitim müdürlüğü üçüncülüğü kazandı.

Pazar Kaymakamlığı ve ilçe belediyesinin ortaklaşa tertipledikleri Pazar 2. Spor Şenliği'nin etkinlikleri, kurumlar arasında oynanan 3 voleybol maçıyla ve futbolda yarı final karşılaşmalarıyla devam etti.

Turnuvanın 2 renkli takımı arasında oynanacak final müsabakasına şimdiden taraftarlar büyük ilgi gösteriyor. Her iki takımın finale kadar ortaya koydukları performans dikkat çekerken bu müsabakanın da finale yakışır bir heyecana sahne olması bekleniyor.

Suat Karabekir Tesislerinde oynanan yarı final karşılaşmalarının ilkinde Milli Eğitim müdürlüğü ile Pazar Çay Fabrikası karşı karşıya geldiler.

Çok çekişmeli geçen maç 0–0 sonuçlanınca direk penaltı atışlarına geçildi.
Penaltı atışları sonucunda Pazar Çay Fabrikası, Milli Eğitim müdürlüğünü 4-2 mağlup ederek ilk finalist oldu.

İkinci karşılaşma ise Şoförler Odası & Minibüsçüler Cemiyeti ile Hava Radar Komutanlığı arasında oynanacaktı. Hava Radar Komutanlığı sahaya çıkmayınca, Şoförler Odası & Minibüsçüler Cemiyeti ikinci finalist olarak Pazartesi günü saat 17.00'da Pazar Çay Fabrikası ile final maçında karşı karşıya gelecek. Bu karşılaşmanın galibi de turnuvanın şampiyonu olacak.

Ayrıca Mehmet Akif pirim Kapalı Spor Salonunda kurumlar arasında 3 voleybol karşılaşması daha yapıldı.

Günün ilk karşılaşması Atatürk Lisesi ile Gençlik spor Müdürlüğü arsında oynandı. Çekişmeli geçen karşılaşmanın ilk setini 27–25 Atatürk Lisesi, İkinci seti 25–23 Gençlik spor Müdürlüğü aldı. üçüncü seti Atatürk Lisesi 15-12 önde kapatınca maçı da 2-1 kazanmış oldu.

İkinci karşılaşma Veysel Vardal İlköğretim Okulu ile İlçe Tarım Müdürlüğü arasında oynandı.

Setleri 25–23 ve 25–20 alan Veysel Vardal İlköğretim Okulu maçı 2–0 kazandı.
Günün son karşılaşmasında ise A. Mesut Yılmaz ilköğretim Okulu ile A. Tahtakılıç İlköğretim okulu karşı karşıya geldiler. Setleri 25–19 ve 25–18 alan A. Tahtakılıç İlköğretim okulu maçı 2–0 kazandı.

Voleybolda grup karşılaşmalarının son maçları Pazartesi günü yapılacak olan 4 karşılaşma ile tamamlanacak. Günün programı: Saat 13.00'da Hava Radar komutanlığı- 75.İMKB Anadolu Lisesi, saat 14.00'da Esnaflar-Müftülük, saat 15.00'da Orman İşletme Müdürlüğü- Veysel Vardal İlköğretim Okulu ve16.00'da İlçe Jandarma Komutanlığı ile Atatürk Lisesi karşı karşıya gelecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
8 Yorum