1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Şenol Güneş Türkiye'ye dönüyor
Şenol Güneş Türkiye'ye dönüyor

Şenol Güneş Türkiye'ye dönüyor

Seuol takımında sözleşmesi Aralık ayında sona erecek olan Şenol Güneş Türkiye’ye geri döneceğini açıkladı.

A+A-

Seuol takımında sözleşmesi Aralık ayında sona erecek olan Şenol Güneş Türkiye’ye döneceğini belirterek ”Türkiye'de , sezon ortasında bir takımda göreve başlamayı düşünmüyorum.Ancak şartlar ne getirir, onu şimdiden söyleyemem” dedi.

“Milli takımın yeni teknik patronu da Türk olmalı” diyen Güneş’in A Milli takım için teklif beklediği bunun gerçekleşmemesi halinde devre arasında Trabzonspor’un başına geçeceği hatta bu konuda kendisiyle Bakan Özak’ın bir görüşme yaptığı söyleniyor.

KORE DEFTERİ KAPANIYOR
4yıldır Güney Kore'nin başarılı ekiplerinden FC Seul'ü çalıştıran Güneş, Türkiye'ye dönüş hazırlığında...
Güney Kore defterini 1.5 ay sonra kapatacağına dikkat çeken Güneş , 'Burayı tercih etmemdeki neden, biraz kafa dinlemekti. Türkiye'deki gelişmelerden uzak durmak istedim. Aslında üçüncü yılın sonunda dönmeyi planlamıştım. Ancak çok ısrar ettikleri için, bir sezon daha kaldım. Bundan sonra yoluma, Türkiye'de devam edeceğim' dedi.

ANÇAK ŞARTLAR NE GETİRİR
Türkiye'de sezon ortasında bir takımda göreve başlamayı düşünmediğinin altını çizen Güneş şunları söyledi. 'Ancak şartlar ne getirir, onu şimdiden söyleyemem. Ama özellikle Milli Takım'da yerli bir teknik direktörün görev yapması gerektiğini düşünüyorum. Çünkü, daha başarılı olacağına inanıyorum. Bu zor görevi yapabilecek, birçok yerli teknik adamımız var. Bana bir teklif gelmedi. O nedenle başka bir şey söylemem yanlış olur.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
6 Yorum