1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Şenol Güneş'e Trabzon'da "Trabzon'u sattın" tepkisi!
Şenol Güneş'e Trabzon'da "Trabzon'u sattın" tepkisi!

Şenol Güneş'e Trabzon'da "Trabzon'u sattın" tepkisi!

24. hafta mücadelesi için Trabzon'a giden Beşiktaş'ta Teknik Direktör Şenol Güneş'e havalimanında bazı Trabzon'lu taraftarlar tepki gösterdi. Taraftarlar, Güneş'e "Tabzon'u sattın" derken, Güneş, "Ben kimi satmışım. Esas siz Trabzon'u satıyorsunuz" dedi.

A+A-

Süper Lig'in 24. hafta mücadelesi için Trabzon'a giden Beşiktaş'ta Teknik Direktör Şenol Güneş'e havalimanında bazı Trabzon'lu taraftarlar tepki gösterdi. Taraftarlar, Güneş'e "Tabzon'u sattın" derken, tecrübeli teknik adam da, "Ben kimi satmışım. Esas siz Trabzon'u satıyorsunuz" ifadelerini kullandı. Polislere de seslenen Güneş, "Bunlar Fenerbahçe taraftarı bile olabilir" dedi.

gunes1-001.jpg

Süper Lig'in 24. hafta mücadelesinde Trabzonspor'a konuk olacak olan Beşiktaş, karşılaşma için bu kente gitti. Takımı havaalanında karşılamaya gelen Beşiktaş taraftarları, futbolcular ve teknik heyet lehine tezahüratlarda bulunurken, bu ekibin içine girmiş olan birkaç Trabzonspor taraftarı, Teknik Direktör Şenol Güneş'e otobüse bindiği sırada tepki gösterdi ve "Trabzon'u sattın" dedi.

İlk başta Güneş, bu söylemi duymazdan gelirken, aynı taraftarlar tekrar Şenol Güneş'e "Trabzon'u sattın" ifadelerini kullandı. İkinci kez tepki gösterilmesi üzerine otobüsün kapısından dışarıya sarkan Şenol Güneş, "Ben kimi satmışım? Esas siz Trabzon'u satıyorsunuz" cevabını verdi. 

gunes2-001.jpg

Şenol Güneş, polislere tepki gösterdi 
Güneş'in cevap vermesinin ardından otobüs hareket ederken, taraftarların yeniden tepki göstermesi üzerine Şenol Güneş, takım otobüsünü durdurarak bu kez polislere tepki gösterdi. Bir polisin yanına giden Güneş, "Burada suçlu sizsiniz. Bunlar paralı kişiler. Bunları siz gözaltına almıyorsunuz. Bunları araştırın. Bunlar Fenerbahçe taraftarı bile olabilir" dedi. Bunun üzerine polis, Trabzon taraftarlarını otobüsün geçtiği bölgeden uzaklaştırdı. Kafile, kamp yapacağı otele doğru hareket etti. 

gunes3-001.jpg

Trabzonspor tribün lideri ve bazı taraftarlar Güneş'e çiçek verdi

Yaşanan tatsız olayın ardından, Trabzonsporlu taraftarlar Beşiktaş'ın Trabzon'a gelişi sırasında Teknik Direktör Şenol Güneş'e bazı kişilerin tepki göstermesi üzerine, siyah-beyazlı takımın kamp yaptığı otele giderek Güneş'e çiçek verdi.

senolgunes2.jpg
 
Trabzonlu Gençler Tribün lideri Mehmet Fındıkcı ve taraftarlar, Trabzon Havaalanında bazı kişilerin Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'e tepki göstermesi üzerine siyah-beyazlı takımın kamp yaptığı otele giderek tecrübeli teknik adama çiçek verdi. Yaşananlardan dolayı üzüntülerini dile getirdi. 

Fındıkcı'nın, "Hocam sen bizim büyüğümsün. Değerimizsin. Yaşadığımız şampiyonluklarda varsın. Bu yaşananlar bizleri taraftar olarak çok üzdü" demesi üzerine Güneş, "Çocuklar zahmet ettiniz sizlik bir durum yok. Onlar zaten Trabzonspor taraftarı değil. Bu şehre zarar veren, kendilerine zarar verenler. Ben de bu şehirde yaşayacağım. Böyle bir şey yaptığın zaman Trabzon'un imajını sarsıyorsun. Ben işin büyütülmesi taraftarı değil. Siz canınızı sıkmayın" dedi. 

senolgunes1.jpg

Beşiktaş takımının kamp yaptığı otele giden 100'e yakın taraftar, Şenol Güneş'e destek vererek ardından otelden ayrıldı. 

gunes4-001.jpg

gunes5-001.jpg

gunes6-001.jpg

gunes7-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
9 Yorum