FARUK ÜST'TEN ÜST DÜZEY ZİYARETLER

AK Parti Rize Milletvekili a. adayı Faruk Üst, seçim çalışmalarını Pazar, Ardeşen, Hemşin, Çamlıhemşin ve İkizdere ziyaretleriyle devam ettirdi.

Pazar, Ardeşen, Hemşin, Çamlıhemşin ve İkizdere ilçelerinde ziyaretler gerçekleştirerek seçim çalışmalarını devam ettiren AK Parti Rize Milletvekili aday adayı Faruk Üst, bölgeye önümüzdeki dönemde planlanan önemli yatırımların takipçisi olacağını söyledi.

Rize Pazar Havalimanı başta olmak üzere Çamlıhemşin Kış Sporları Merkezi, lojistik üssü ve bağlantılı Ovit Projesi ile yörenin dinamiklerini değiştirecek yatırımların bölgeyi cazibe merkezi haline getirdiğini ifade eden Üst, “Rize Mecliste 3 milletvekili ile temsil edilmektedir. Son dönemde önemli yatırımlar geldi ilimize. Ekonomiyi doğrudan ilgilendiren yatırımların yanında turizmdeki dinamikleri de harekete geçirecek projeler gündemde. İlimizin doğusunda yapımı başlayacak olan havalimanı başlı başına büyük bir yatırım. Çamlıhemşin, Ayder ve diğer yandan Çat güzergahı önemli bir turizm potansiyelini barındırıyor. Bu bölgede yapımı düşünülen kış sporları merkezi başlı başına önemli bir yatırım olarak öne çıkarken devamında da değişik alternatif projeleri beraberinde getirecek. Bölge daha da canlanacak. İkizdere ve Çamlıhemşin ziyaretlerimizde turizm yatırımları ile ilgili büyük bir umut ve heyecana şahit oldum. İdarecilerimiz ve vatandaşlarımız şimdiden geleceğe dönük planlarını yapmaya başlamışlar bile. AK Parti Çamlıhemşin ilçe başkanımız bizlere Çamlıhemşin - Ayder - Hazindak Kayak Merkezi ve teleferik projesi ile ilgili sunumu gerçekleştirdi. Kendisi de Rizeliler de bu anlamda büyük heyecan taşıyor. Nasip olur da Meclise gidersek bu bölgeyle ilgili önemli düşüncelerimizi hayata geçirme mücadelesi içinde olacağız.” dedi.



Vatandaşlarla yaptığı ikili görüşmelerde sorunları dinlediğini ifade eden Üst, “Ülkemizde iç ve dış odakların verdikleri şer mücadelesine rağmen, etrafımızdaki ülkelerde yaşanan çözülmelere de şahit olduğumuz şu dönemde, Türkiye’nin nasıl dimdik ayakta olduğunu ve yatırımların devam ettiğini görmekteyiz. Bu, vatandaşlarımızın devlete, hükümetimize olan güvenini pekiştirdi. Önümüzdeki seçimler, anayasanın değişerek Türkiye’nin 2023 hedefine odaklanacağı bir sürecin başlangıcı olacak. Rize’de şunu gördüm ki vatandaş hazır. Bizler de hazırız. İnşallah bu seçimlerden, Rize’yi yeniden Türkiye birincisi yapacak bir oy ile çıkacağız” diye konuştu.


 

Rize Haberleri