HEMŞİN'DE DİN GÖREVLİLERİ KAYNAŞTI

Hemşin Diyanet-Sen İlçe Temsilciliği tarafından, Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen birlik ve dayanışma programı geniş katılımla gerçekleştirildi.

Hemşin Diyanet-Sen İlçe Temsilciliği tarafından, Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri çerçevesinde din görevlilerinin katılımlarıyla, Hemşin Saklıkent Alabalık Tesislerinde birlik ve dayanışma programı düzenlendi.



Programa Hemşin Kaymakamı Hamza Türkmen, Hemşin İlçe Müftü Vekili Ali Necip Erdem, Pazar İlçe Müftü Vekili İsmail Çepni, Diyanet-Sen İl Temsilcisi Recep Şafak, Diyanet-Sen İl yönetim kurulu üyeleri Cemal Taşçı ve Kenan Çavuşoğlu, Daire Amirleri,  Sivil Toplum kuruluşlarının temsilcileri ile din görevlileri katıldı. 



Programın açılış konuşmasını Diyanet-sen İlçe Temsilcisi Recep Tarakcı yaptı.

Tarakcı konuşmasında “Sendikamızın amaçlarından birisi üyeleri arasındaki birliğin, beraberliğin ve dayanışmayı sağlamak, böylece gücümüzü pekiştirmektir. Çalışmalarımızı da bu doğrultuda sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı.



Hemşin Kaymakamı Hamza Türkmen ise yaptığı konuşmada İmam ile Din Görevlisi karşılaştırmasını yaparak “İmamın görev yaptığı yerde topluma önder ve lider olması gerekir” dedi.

Rize Haberleri