İşte yeni AK Parti Pazar İlçe Başkanı

AK Parti Pazar 5. Olağan İlçe Kongresi tamamlandı. Oy sayma işlemi sona erdi. 3 adayın yarıştığı seçimlerde yeni ilçe başkanı Nurettin İnce oldu.

Pazar AK Parti 5. Olağan Kongresinde oy verme işleminin tamamlanmasıyla oy sayımına geçildi. 401 delegeden 325'inin oy kullandığı seçimlerde, Nurettin İnce 244 oy alarak AK Parti Pazar İlçe başkanı seçildi...

Seçimlerde İlhami Günaydın 77, Savaş Büyükterzi ise 3 oy aldı. 1 oy ise geçersiz sayıldı...

Oy sayımının ardından AK Parti Pazar İlçe Başkanlığına seçilen Nurettin İnce, diğer adaylar İlhami Günaydın ve Savaş Büyükterzi ile Belediye Başkanı Ahmet Basa, eski ilçe başkanı Sabri Aydoğdu ve partililerle beraber, birlik beraberlik mesajı içeren bir konuşma yaptı.



"Burada kazanan Pazar ve AK Parti teşkilatıdır." şeklinde konuşmasına başlayan İnce şunları söyledi: "Kesinlikle hiç kimse ötekileştirilmeyecektir. Hep beraber kardeşçe AK Parti’yi göğüsleyip götüreceğiz. Siyasete İlhami Bey ile girdim. Şimdi de hep beraber devam edeceğiz. Belediye Başkanımız, ilçe yönetimimiz kadın kolları, gençlik kolları, belediye ve il genel meclisi hep beraber Pazar’a projeler üreteceğiz. Ben bunu taahhüt ediyorum. Hep beraber olduğumuz müddetçe Pazar’ın kazanacağına da inanıyorum. Ve hepinize bana bu mutlu günü yaşattığınız için teşekkür ediyorum." 

Daha sonra kongre salonundan AK Parti Pazar İlçe Binasına geçen İnce burada makamı Sabri Aydoğdu'dan teslim aldı. Görevi İnce'ye devretmekten memnunluk duyduğunu söyleyen Aydoğdu, "Devam eden prokjelerimizi Nurettin Bey'in takip ederek devam ettireceği inancındayım. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.



Yeni Başkan İnce de aldığı sorumluluğun bilincinde olduğunu ifade ederek, el ele vererek Pazar'a hizmet edeceklerini söyledi.  (Kaynak: Pazar53.com)


KONGRE DETAYI BU HABERDE: AK Parti Pazar'da 3 aday ile seçime girdi

Nurettin İnce Başkanlığındaki, AK Parti Pazar ilçe  yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Ahmet Arslanbaş, Aydan Yıldız, Döndü Hanım Okay, Fuat Öztürk, İlyas Engin, İsmail Çiçek, İsmail Kiraz, Kadriye Şalap, Kemal Kambay, Mehmet Sarıbaş, Metin Şeker, Mustafa Şahinbaş, Ömer Sarıoğlu, Seval Gönder, Süleyman Kesimal, Şevki Tonyalı, Turan Taşkın, Vedat Naiboğlu ve Vildan Hacısalihoğlu.

Rize Haberleri