Jallow sezonu da Rizespor defterini de kapattı!

Sakatlığı nedeniyle 6 ay sahalardan uzak kalacak Rizespor'un Gambiyalı golcüsü Jallow'un devre arasında sözleşmesi fesh edilecek!

Rizespor'un geçen yıl kadrosuna dahil ettiği ettiği Gambiyalı forvet futbolcusu Ousman Jallow, ligin 13'üncü haftasında oynadığı Manisaspor maçında sakatlanmıştı.

Tedavisi süren Jallow'un ön çapraz bağlarında yırtık olduğu tespit edilirken İstanbul'da ameliyat olacak olan oyuncunun 6 ay yeşil sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.

Rizespor ile 31 Mayıs 2013 tarihinde sözleşmesi sona erecek olan Jallow'un devre arasında karşılıklı görüşme ile sözleşmesinin fesh edileceği ve açılacak yabancı kontenjanından yeni bir transfer yapılacağı öğrenildi.

Ousman Jallow geçen yıl 16, bu yılın ilk 10 haftasında ise 5 gol atmıştı.

TEKNİK DİREKTÖR ARAYIŞI

Bu arada teknik direktör arayışlarını sürdüren Rizespor'un, bir süredir görüştüğü Mustafa Denizli ile birçok konuda anlaşmaya vardığı, birkaç gün içinde resmi imza atılacağı belirtildi.

Rizespor sezon başında anlaşmaya vardığı ve ligin 15. haftasında Ankaragücü ile oynanan maçın ardından görevinden ayrılan Engin Korukır'ın yerine teknik direktör arayışına başlamıştı.

Takıma tecrübeli ve yetenekli bir hoca transfer edebilmek için arayışlar sonucunda geçtiğimiz günlerde Mustafa Denizli ile görüşmeler başladı.

Daha önce Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş gibi büyük takımları çalıştıran ve son olarak İran’ın Persepolis takımında da görev yapan Mustafa Denizli ile başlanılan transfer görüşmelerinde sona yaklaşıldığı, Konuyla ilgili resmi açıklamanın önümüzdeki günlerde yapılacağı belirtildi.

Rizespor Haberleri

Rizespor galibiyeti koruyamadı