Karal Güneysu'da moral depoladı

Seçim çalışmaları kapsamında Güneysu ve köylerinde ziyaretlerde bulunan AK Parti Rize Milletvekili adayı Hasan Karal, yoğun ilgi ile karşılandı.

AK Parti Rize Milletvekili Adayı Hasan Karal seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Ovit tünelinin açılması ile Rize limanının da aktif hale geleceğini belirten AK Parti Rize Milletvekili Adayı Hasan Karal Rize’nin Güneydoğu ve Doğunun yol kavşağında bir ticaret merkezi olacağını söyledi.

Türkiye’de ve Rize'de kısa zamanda çok güzel işler yapıldığını ifade eden Karal, "80 senede bu ülkede 5 bin 600 km duble yol yapıldı. Biz 8 senede 15 bin km duble yol yaptık. 80 senede Rize’de yapılan toplam köy betonlamasının tamamı kadar 6 senede Rize’de 180 trilyonluk beton döktük. KÖYDES projesi ile beraber Türkiye’nin bütün köylerinin içme suları ve yol sorunları önümüzdeki 3–5 sene içerisinde tamamen bitirilecektir. Rize’nin bazı köylerinin sorunları var. Sorunları olmayan köylerimiz de var. Sorunu olan köylerimize para çıkarıyoruz. Çıkarmaya devam edeceğiz. Devletin imkânları ölçüsünde yine köylerimize yardımcı olmaya devam edeceğiz. Rize’mizin birçok alanına el attık. Önümüzdeki dönemde de 40 yıldır Rize’nin hayali olan Ovit tünelini açacağız. Rize’mizi bir ticaret merkezine dönüştüreceğiz. Ovit tüneli ile beraber Rize limanını da aktif hale getireceğiz. Rize’mizi Türkiye’nin hem doğu ve güneydoğu Anadolu bölgesinin yol kavşağına dönüştüreceğiz hem de ticaretin merkezi haline getireceğiz.’’ dedi.

Rize Haberleri