Küçük ellerden büyük işler

Pazar Yaşar Medine Haberal İlköğretim Okulu öğrencilerinin yılboyu yapmış oldukları eserler düzenlenen programla sergileniyor.

Naci GÜVEN - Rize’nin Pazar ilçesinde Yaşar Medine Haberal İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından düzenlenen yılsonu resim sergisi törenle açıldı.
Okul salonundaki serginin açılış kurdelesini Pazar Kaymakamı Yalçın Sezgin kesti. Resim, teknolojik tasarım, Atatürk köşesi ve el sanatlarının yer aldığı serginin açılışına, okul yöneticileri, orta dereceli eğitim kurumlarının müdürleri ve çok sayıda veli katıldı.

Kaymakam Sezgin, yaptığı açılış konuşmasında öğrencilerin gelecekteki güzel eserlerin temel taşları olduğunu belirterek, “Resim ve el sanatları yaparak sergi açan Haberal ilköğretim okulu öğrencilerini kutluyorum. Yapılan bu resimler insanın kendine güveni ve hayata bakışı açısından çok önemli. Şu andaki sergiyi yaptığınıza ve başardığınıza göre gelecek emin ellerdedir. Sizlere inanıyor ve güveniyoruz.” Dedi.

Haberal İlköğretim Okulu Müdiresi Nermin Yangın Eldeş ise okulun kültürel çalışmalar konusunda en aktif döneminde olduğunu belirterek,

“Öğrencilerimizin kendilerini geliştirmeleri konusunda hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyoruz.” Diye konuştu.

Rize Haberleri