MHP Pazar İlçe Yönetimi belli oldu

Zafer Demirçelik'in istifasının ardından MHP Pazar İlçe Başkanlığına atanan Bora Haberal’ın yeni yönetimi belli oldu.

Milliyetçi Hareket Partisi Pazar İlçe Başkanı Zafer Demirçelik’in istifasının ardından göreve atanan Ülkü Ocağı Pazar İlçe Başkanı Bora Haberal, yeni yönetimini belirledi.

Pazar MHP İlçe Binasında bir basın açıklaması yapan Haberal, “Yaklaşık iki yıldır şerefle ve onurla yürüttüğüm Pazar Ülkü Ocakları başkanlığı görevimi Ülkü ocakları genel başkanımız sayın Olcay Kılacuz beyefendinin ve Ülkü ocakları İl başkanımız sayın Sadık Kandemir beyefendinindi takdirleriyle arkadaşımız, kardeşimiz ülküdaşımız sayın Cemil Köse beyefendiye devretmiş bulunmaktayım. Bu onurlu görevi yürüttüğüm süre içerisinde yardımlarını hiç eksik etmeyen ülkücü abilerimize, kardeşlerimize, hareketin olmazsa olması hanım efendilere ve geleceğimizin teminatı genç Bozkurtlarımıza ayrı ayrı teşekkür ederim. Hizmet bayrağını teslim ettiğim ülküdaşım Cemil Köse başkanıma başarılar dilerim.” dedi.

Uzun yıllar Partisi MHP’nin Pazar ilçe başkanlığında değişik görevlerde bulunduğunu kaydeden Haberal, “Bugün ise hizmetkârı olmaktan şeref duyduğum partimin Pazar ilçe başkanlığı görevini Genel Başkanımız Türkmen beyimiz Sayın Devlet Bahçeli beyefendinin ve İl başkanımız Sayın İhsan Alkan beyefendinin takdirleriyle üstlenmiş bulunuyorum. Üstlenmiş olduğum bu onurlu görevin ağırlığının farkındayım. Benden önceki Başkanımız, abimiz Sayın Zafer Demirçelik başkanıma ve önceki ilçe başkanlarımıza üç hilal bayrağı bizlere kadar taşıdıkları için hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Yerel seçimler için çalışmalara başladıklarını da belirten Haberal, “Türkiye’nin sorunlar yumağından kurtulması için tek yol kaldı; o da Milliyetçi Hareket Partisinin iktidarıdır. Milliyetçi Hareket Partisi ülkenin sigortası, Cumhuriyetin bekçisi, milletimizin kurtuluş reçetesidir. Önümüzdeki yerel seçimlere hazırlıklarımızı başlattık. Aday belirleme çalışmalarımız sürüyor. Vatanını, bayrağını, milletini seven herkesin partimizden aday adayı olabileceğini özellikle vurgulamak isterim. Belediye Başkanı, belediye encümeni, il encümeni aday başvurularını almaya başladık. İlçemizin sorunlarını biliyoruz. Çözümün ülkücü kadrolarda olduğunu iddia ediyoruz. Pazarımızı yaşanabilir bir ilçe haline getirmek istiyoruz. Projelerimiz var, hayallerimiz var, doğup büyüdüğümüz topraklarda hizmet aşkımız var. Beraber çalışacağım yönetim kurulundaki arkadaşlarıma başarılar diliyorum” diye konuştu.

MHP Pazar İlçe Yönetim Kurulu şu şekilde oluştu:

Rize Haberleri