Milletvekili Bak Pazar'da temaslarda bulundu

AK Parti Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak, Pazar'da teşkilatlarla bir araya geldi. Kaymakamlıkta ilçeye yapılacak yatırımlarla ilgili durum değerlendirmesinde bulunan Bak, daha sonra STK ve esnaf temsilcilerini ziyaret etti.

RAMAZAN YILDIRIM
Eski Gençlik Spor bakanı, Rize Milletvekili Osman Aşkın Bak, Pazar ilçesinde bir dizi ziyaret ve toplantılar gerçekleştirdi. Gün içerisinde AK Parti İlçe Binasında teşkilat mensuplarıyla kahvaltılı toplantıya katılan Milletvekili Bak’a, AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim ve il yöneticileri de eşlik etti.


 
Türkiye gündeminin yoğunluğu nedeniyle bölgeye istenen sıklıkta gelemediği için üzgün olduğunu söyleyen Milletvekili Bak, “Çalışmalarımızı her ne olursa olsun takip ediyoruz. Önümüzdeki dönemde daha sıklıkla ziyaretlerimizi ve temaslarımızı sürdüreceğiz. Rize’de bir havalimanı yapılıyor olması ve Pazar’ın bu yapıya ev sahipliği yapıyor olması önemlidir. Buradan çıkacak enerjiyi Pazar, Ardeşen, tüm Rize fırsata dönüştürerek kalkınmasına ivme kazandıracaktır. Onun için hep birlikte çalışmaya odaklanalım” dedi.



Milletvekili Osman Aşkın Bak daha sonra Pazar kaymakamlığında yatırımlarla ilgili basına kapalı bir toplantı gerçekleştirdi.

Toplantının ardından esnaf ziyaretlerinde bulunan Bak, esnaf kuruluşlarının temsilcileri ve yöneticilerini de makamlarında ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

Rize Haberleri