Mustafa Akçay imzayı attı, başladı

Pazarspor Teknik Direktörlüğü görevine getirilen Mustafa Akçay, ekibiyle geldiği Pazar'da imzayı attı, ilk idmanına çıktı.

D. Ali Çolak'ın istifasının ardından Pazarspor Teknik Direktörlüğü görevine getirilen Mustafa Akçay, Pazar'a gelerek imzayı attı.

Pazar İlçe Stadı'nda düzenlenen imza töreninde konuşan Mustafa Akçay, “Bugünden itibaren konuşmaktan çok eylem zamanı başlamıştır. Duygusal olarak çok bağlı olduğum bir kulübün teklifini reddetmek gibi bir şansımın olmadığını düşündüm. Tarihin bir süre sonra bu teklifi farklı değerlendirebileceği inancını taşıdım. Şu andan itibaren hiçbir kaybedeceğimiz ne unvan, ne para, ne de kariyer düşünmeden duygusal olarak çok bağlı bulunduğum, çok sevdiğim bir kulübün teklifini kabul ettim. Bütün enerjimizi, kulübümüzün zor şartlarını iyileştirmeye yönelik kullanacağız. Bunu tüm camia olarak hep birlikte yapacağız. Konuşma zamanı bitmiş, eylem zamanı başlamıştır. Hepimize hayırlı olsun.” dedi.

Pazarspor Basın sözcüsü Erdoğan Pınar ise yaptığı konuşmada, görevinden ayrılan D. Ali Çolak'a teşekkür ederek, “Yeni bir heyecan, taze kan olması amacıyla kalan 8 müsabakada en iyi sonuçları alarak ligde kalmak için Mustafa Akçay hocamızla anlaştık. Şampiyon olduğumuz 2004–2005 sezonunda takımımızı kuran ve lider olarak teslim eden Mustafa Akçay ile içinde bulunduğumuz zor durumdan kurtulma mücadelesi vereceğiz. Kalan 8 maçta bunu da başaracağımıza inanıyoruz.” şeklinde konuştu.

Pazarspor Haberleri