Osman Aşkın Bak Ardeşen'de moral buldu

AK Parti İstanbul Milletvekili ve Rize Milletvekili Adayı Osman Aşkın Bak Rize Milletvekili Nusret Bayraktar’la birlikte, Ardeşen'de ziyaretlerde bulundu.

AK Parti İstanbul Milletvekili ve Rize Milletvekili Adayı Osman Aşkın Bak Rize Milletvekili Nusret Bayraktar’la birlikte, Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin’i makamında ziyaret etti.



Milletvekillerine, AK Parti İlçe Başkanı Sadık Bayraktar,  Tunca Belediye Başkanı Ahmet Naci Aytemiz, İl Genel Meclisi Üyeleri Mehmet Yerebakan, Zekerya Bozkan ve partililer eşlik etti.



Milletvekili Adayı Osman Aşkın Bak, Belediye Başkanı Hakan Gültekin’e; “Her ne kadar İstanbul Milletvekili olsam bile başta Rize Milletvekilimiz Nusret Bayraktar abimiz olmak üzere Rize kökenli milletvekillerimizle bölgenin sorunları ve kalkınma hamleleriyle alakalı yakinen ilgileniyoruz. Bölgeyi iyi biliyoruz. Bu dönemde de bu toprakların bir evladı olarak Allah nasip ederse bu bilgi ve birikimimizi Meclis’te Rize’miz ve bölgemiz için kullanacağız.” dedi.



Rize Milletvekili Nusret Bayraktar’da Osman Aşkın Bak’ın İstanbul’dan gelmesinin bir avantaj olduğunu vurgulayarak, “Hem büyükşehirli hem de Meclis’i bilen biri olarak aynı zamanda bu bölgenin çocuğu olarak bu avantajını çok iyi kullanılacağına eminim” dedi.



Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin de hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Rize Haberleri