Pazar Belediyesi Sosyal Tesisleri açıldı

Pazar Belediyesi tarafından Ocak Mahallesi Sahilinde inşa edilen Sosyal Dinlenme Tesisi, düzenlenen iftar programı ile ilk konuklarını ağırladı.

CENGİZ YILDIRIM
Pazar Belediyesi Sosyal Tesisleri Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa’nın belediye personeli onuruna verdiği geleneksel Ramazan İftarı ile ilk konuklarını ağırladı. 

Pazar Kaymakamı Mustafa Akın’ın da iştirak ettiği iftar programına belediye çalışanları ve belediye meclis üyeleri katıldı. 

Sadık Hür’ün iftar duasının ardından Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa yaptığı kısa konuşmada, “Uzun zamandır çalıştığımız bu tesiste bu Ramazan günü nasip oldu açılışını bu şekilde yapmış olduk. Aşağı yukarı 15 senedir sizlerin gayretleri ile Pazarımıza elimizden geldiği kadar hizmet yapmaya çalıştık. Hepinizden Allah razı olsun. Benim sizler üzerinde hakkım var ise helal olsun diyorum. Allah hepinizden razı olsun. Bu yaptığımız hizmetlerin hepsinde sizin büyük emekleriniz vardır. Allah ailenizle nice Ramazanlara kavuştursun diyorum. Çok teşekkür ediyorum. Sağ olun var olun.” dedi.

HABERİN VİDEOSU:

Rize Haberleri

Rize'de jandarmadan silah operasyonu