Pazar Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi ilk mezunlarını verdi

4 yıl önce eğitime başlanan Pazar Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesinde ilk mezunlar kep attı. Pazar Meslek Yüksekokulu'nun da 5. mezunlarını verdiği ortak mezuniyet töreninde renkli görüntüler ortaya çıktı.

CENGİZ TAVLI
Pazar53 -
Recep Tayyip Erdoğan Üniversite Pazar Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi ile Pazar meslek Yüksekokulu öğrencilerinin mezuniyet töreni fakülte salonunda gerçekleştirildi.

Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi bu yıl 21 öğrenci ile ilk mezunlarını verirken Meslek Yüksekokulunda ise 38 öğrenci ile 5. mezuniyet sevinci yaşandı.

Fakülte çok amaçlı salonunda gerçekleşen mezuniyet törenine RTEÜ Rektör Yardımcısı İstiklal Yaşar Vural, Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Gökhan Abay ile Ardeşen Turizm Fakültesi Dekanı Ali Sait Albayrak da iştirak etti.

Meslek Yüksekokulu 1’incisi Derya Nar Şahinbaş ve Fakülte 1’incisi Elif Türeci’nin konuşmalarının ardından Recep Tayyip Erdoğan Üniversite Pazar Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Fatih Seyis yaptığı konuşmada, “Mezun olan öğrencilerimiz için asıl hayat şimdi başlıyor. Burada hayatınızın önünü açacak bilgilerle donandığınızı düşünüyoruz. Bundan sonra toplumda kendinizi ispat edebileceğiniz mesuliyet alacağınız bir hayat var önünüzde. Bugün mezun oldunuz gidiyorsunuz. Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi olarak kapımız her zaman sizlere açık olacaktır. Sizlerin de yolu, bahtı açık olsun” dedi.



Mezun olan öğrencilere belgeleri protokol tarafından verilirken tören mezuniyet andının içilmesi ve kep atma etkinliği ile son buldu. (pazar53.com)




PAZAR ZİRAAT VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ İLK... paylaşan: pazar53

Rize Haberleri