Pazar’da emniyet ve jandarma mensuplarına veda iftarı

Pazar'da görev sürelerini tamamlayarak tayinleri çıkan emniyet ve jandarma mensuplarına Kaymakaqm Selçuk Aslan tarafından veda iftarı verildi.

Pazar’da görev yapmakta iken tayini çıkan İlçe Jandarma Komutanı Erhan Subaşı, Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Ayşe Bodur ve İlçe Emniyet Müdürlüğü ile İlçe Jandarma Komutanlığı personeli onuruna Kaymakamı Selçuk Aslan tarafından öğretmenevinde Ramazan ayı vesilesiyle veda iftarı düzenledi.

Düzenlenen veda iftarına emniyet ve jandarmada tüm personel aileleriyle birlikte davet edilirken, Kaymakam Aslan, iftar yemeği akabinde farklı illere naklen atanan emniyet, jandarma personeli ve toplum sağlığı merkezi sorumlu tabibine Pazar'daki hizmetleri için Pazar halkı adına hizmet şilti takdim etti.

Kaymakam Aslan yapmış olduğu konuşmada “Söze farklı vesilelerle Allah yolumuzu tekrardan kesiştirsin diyerek başlamak istiyorum. Gitmek de kalmak da her zaman için zor. Hepimiz tayinci insanlarız. Bir kısmımız daha tecrübeliyiz birkaç defa yer değiştirdik. Bir coğrafyaya geliyorsun o coğrafyanın pek çok şeyini kader olarak görüp hissediyorsun, yaşıyorsun, paylaşıyorsun ister istemez o toplumun oradaki o topraklardaki insanlarıyla bir özdeşleşme bir duygusal yakınlık kuruyorsun. Oradan koparken de bir parçan koparak gidiyorsun. İnşallah hepinizin yolu bahtı açık olur sevdikleriyle, eşleriyle, evlatlarıyla sağlıklı başarılı bir ömür kendilerini bekler gittikleri yerde. Aynı mutluluğu yakalamaları en büyük temennimizdir. Ben kendilerine ilçemize vermiş oldukları çok değerli hizmetleri nedeniyle ve Pazar halkı adına teşekkür etmek istiyorum. Yolları bahtları açık olsun diyerek, yaklaşan Ramazan Bayramlarını kutlarım.” dedi. 

Rize Haberleri