Pazar'da engellilere kaymakam morali

Pazar Güzelyalı Mahallesi Dereboyu Mevkiinde faaliyet gösteren Özel Doğu Karadeniz Engelli Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret eden Kaymakam Coşkun Öztürk, buradaki engelli vatandaşlar ile sohbet etti.

Pazar Özel Doğu Karadeniz Engelli Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret eden Kaymakam Coşkun Öztürk, buradaki hizmetleri yerinde denetledi.

Beraberinde, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nimet Büyük, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Celil Çakıroğlu ile incelemelerde bulunan Kaymakam Öztürk, Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Metin Ayar’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kurumun hizmetleriyle ilgili olarak talep ve önerileri dinleyen Kaymakam Öztürk, daha sonra engelli vatandaşları odalarında ve dinlenme alanlarında ziyaret ederek sohbet etti.

Tüm engellere rağmen; resim, müzik, el işi, satranç gibi çeşitli aktivitelerle sosyal hayattan kopmadan yaşamlarını sürdüren hastaların yaptığı sanat eserlerini dikkatle inceleyen Kaymakam Coşkun Öztürk, üretilen eserlerdeki kalite ve ortaya konan çabanın takdire şayan olduğunu ifade etti.

Rize Haberleri