Pazar'da Gençlik ve Spor Bayramı salonda kutlandı

Pazar'da, Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, hava muhalefeti nedeniyle salonda kutlanırken sportif etkinliklerle renklendirilen program, ilgiyle izlendi.

RAMAZAN YILDIRIM
Pazar53 - Pazar ilçesinde sabah saat 09.30’da 15 Temmuz Demokrasi Meydanındaki Atatürk Anıtına çelenk sunumu ile başlayan program hava muhalefeti nedeniyle Pazar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Spor Salonunda devam etti.

Pazar Kaymakamı Cevat Çelik, Garnizon Komutanı Hava Yüzbaşı Mustafa Çelik, Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, Pazar Cumhuriyet Başsavcısı Emre Tunay, Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürü Handan Sümer, Jandarma Komutanı Üsteğmen Gökhan Erer, İlçe Emniyet Müdür Vekili Başkomiser Ali Ayvaz, öğrenciler, daire amirleri, STK ve siyasi partilerin başkanları ile yöneticileri ve vatandaşlar katıldı.

Buradaki törende günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürü Handan Sümer yaptı. Diğer konuşmaların ardından Gençliğe Hitabe ve Gençlerin Ata’ya Cevabı konulu oratoryo gösterisi, ardından da Atatürk’ün Samsun’a çıkışının temsili ilgiyle izlendi.

Daha sonra Yusuf Yıldırım yönetiminde tekvando, Ahmet Köse yönetiminde güreş, Ziya Ak yönetiminde kick boks ve Osman Kaya yönetiminde gençlerin boks gösterileri sunuldu.



Ödül töreninde protokol üyeleri düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere kupa ve plaketlerini sundu.



Programın son bölümünde ise halk oyunları ekibinin horon gösterisine protokol üyeleri de katılırken ortaya renkli görüntüler çıktı.


Pazar'da Gençlik ve Spor bayramı salonda kutlandı paylaşan: pazar53

Rize Haberleri