Pazar'da Nakliyeciler Başkanı Karahan güven tazeledi

Pazar 4 No’lu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Olağan Genel Kurulu, Pazar Öğretmenevi’nde gerçekleştirildi.

ENGİN TAVLI - RAMAZAN YILDIRIM
AK Parti Rize Milletvekili Osman Aşklın bak, Pazar Kaymakamı Ayhan Terzi, Belediye Başkanı Ahmet Basa, siyasi parti ve STK’ların başkan ve temsilcileri ile kamyoncu esnafının yoğun ilgi gösterdiği kongrede tek liste ile seçimlere giren mevcut başkan Turan Karahan yeniden başkan seçildi.



Başkan Karahan yaptığı konuşmada,delegelere teşekkür ederek bu ilgiye layık olmaya çalışacağını ifade ederek, “Beni bu göreve yeniden layık gördükleri için kooperatif üyelerimize teşekkür ediyorum. Her zaman ve her türlü sıkıntılarında yanlarındayım. Kooperatifimizde birlik ve beraberlik içerisinde olacağız” dedi.



Divan başkanlığına Onur Biber, katip üyeliklere Fuat Şahingöz ve Ömer Şahingöz’ün seçildiği kongrede Bakanlık temsilciği Erol Altun ve Sinan Kurudağ’dan oluştu.



Turan Karahan Başkanlığındaki Pazar 4 No'lu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi yeni yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu: Mehmet Savaş, Seçkin Taşkın, Adem Beyaz ve Bayram Ataaşık. Yedek üyeliklere de Murat Karahan, Onur Biber, Mehmet Bak, Hasan Müftüoğlu ve Ömer Şahingöz seçildi.

Rize Haberleri