Pazar'dan Ankaraya 35 öğrenci

Pazar Kaymakamlığı başarılı 35 öğrenciye TBMM ve Anıtkabir gezilerinin de içinde bulunduğu bir tur düzenledi

Naci GÜVEN - Atatürk’ün 125. doğum yıldönümü ve Atatürk Haftası münasebetiyle Pazar Kaymakamlığı, okullarında başarılı 35 öğrenciyi Ankara’ya gönderdi. Pazar Kaymakamlığı önünde aileleri ile vedalaşan 35 öğrenci 3 gün sürecek gezi programı süresi içerisinde Başkent Öğretmenevi’nde konaklayacak.
  Pazar İlçe Kaymakamı Yalçın Sezgin, bu özel gün ve haftada, Pazar İlköğretim okullarındaki başarılı 35 öğrenciyi ailelerinin de oluru ile tespit ettiklerini belirterek, “İstedik ki başarılı öğrencilerimiz hem Ankara’da Cumhuriyet’in önemli kurumlarını ziyaret etsinler hem de bu duyguları geldiklerinde arkadaşlarıyla paylaşsınlar. Böylece, yeniden düzenlemeyi düşündüğümüz geziler için diğer öğrencilerimizin de başarıda yarışa gireceklerini düşünüyoruz. Öğrencilerimizin tüm masrafları Pazar Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından karşılanacak” Dedi.
Öğrencilerin Anıtkabir ve TBMM başta olmak üzere Başkent Ankara’daki önemli merkezlerde de gezilerini devam ettirecekleri belirtildi.

Rize Haberleri