Pazarlı genç akademisyen ödüle doymuyor

İÜ Mühendislik Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Hasan Hacıfazlıoğlu bir ödül daha aldı.

PAZAR53
34 yaşındaki Rize-Pazar doğumlu, 1996 Pazar lisesi mezunu olan ve 2010 yılından beri İstanbul Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Maden Mühendisliği bölümünde öğretim üyesi olarak çalışan Yrd. Doç. Dr. Hasan Hacıfazlıoğlu bir ödül daha aldı.

Son ödülünü 2012 yılında Turizm Bakanı Ertuğrul Günay’ın da katıldığı gecede Dedeman Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Dedeman’dan alan HacıfazlıoğlU, 4 Aralık 2014 tarihinde yeni bir ödül daha aldı.



TMMOB Maden Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi tarafından her 2 yılda bir düzenlenen Türkiye'nin en prestijli proje yarışmasında pek çok üniversitenin ve maden şirketinin projeleri yarıştı.

Madencilik sektörünün önde gelen bilim adamları ve mühendisleri tarafından değerlendirilen projelerden sadece bir kaçına ödül verildi.

Türkiye’de geliştirmiş oldukları bir Kömür Yıkama Makinesi ile yarışmaya katılan Hacıfazlıoğlu ve ekibi, Madencilikte İlkler ödülünü almaya hak kazandı.

Ödülü, Yurt Madenciliğini Geliştirme Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Güven Önal ve Maden Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi Başkanı Nedret Durukan verdi. (Kaynak: pazar53.com)

Rize Haberleri