Pazarspor evinde 2 puan daha bıraktı

Ligde 3 hafta geride kalırken Pazarspor evinde oynadığı 2. maçta 2 puan daha bıraktı! İlk hafta evinde 2 kaybeden ve geçen haftayı deplasmanda mağlup kapatan Pazarspor, bugün de golsüz eşitlikle biten maçta evinde 2 puan daha kaybetti.

CENGİZ YILDIRIM
Pazarspor, 2. Lig’den düştüğü 3. Lig’de bu sezona şampiyonluk parolasıyla girerken, geride kalan 3 maçta evinde aldığı 2 beraberlik ve 1 de deplasman mağlubiyeti ile 8 puan kaybetti.



3 maçta 2 puan alarak şampiyonluk umuduyla girdiği 3. Lig’de son sıradaki takımla aynı puana sahip olan Pazarspor, taraftarına da ümit vermiyor. 1’i kupa son 2 haftada evinde 3 maç oynayan Pazarspor’da taraftarın maça olan ilgisi ise gözle görülür şekilde azalmaya devam ediyor.



Bugün evinde Kemerspor 2003 ile karşılaşan Mavi Beyazlı ekip, 90 dakika sonunda yine galibiyete siftah yapamazken, şampiyonluk parolasıyla ile çıkılan mücadelede evinde 2 puan daha kaybetmiş oldu.

Stat: Pazar İlçe      
Hakemler: İlker Güneş, Tuncay Çalıkoğlu, Murat Erölmez
Pazarspor: İsmet Yumakoğulları, İbrahim Demirer, Aykut Civelek, Egemen Zengin, Mert Ege Özeren, İlhan Faruk Güler, Oğuzhan Demirer, Hacı Şükrü Çiçek, Ali Özgür Basa, Mazlum Öndil, Mehmet Mert Özkaptan
Kemerspor 2003: Sertaç Güzel, Yunus Emre Eserdi, Oğuz Sabankay, Ufuk Er, Fatih Bozok, Akın Akman, Burak Koçer, Sevcan Bıyıklı, Volkan Can, Deniz Ataç, Umut Dilek
Gol: Yok

Pazarspor Haberleri