Pazarspor gözünü zirveye çevirdi

Pazarspor, üst üste aldığı galibiyet ve puanlarla sıralamada hızla yükselirken son 2 maçı da kazanarak yerini sağlamlaştırmak istiyor.

CENGİZ YILDIRIM
TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta son 2 haftayı kayıpsız aşan Pazarspor’da yüzler gülüyor. Mavi-beyazlılar Kastamonuspor galibiyetinin ardından önceki gün de Ankara Mamakspor’u devirip çıkışını devam ettirdi. Üst üst aldığı galibiyetlerle 29 puanla 6. sıraya kadar yükselen Pazarspor, gözünü zirveye dikti.  

Mavi-beyazlılar, yarın sahasında konuk edeceği Konyaspor’u da mağlup ederek zirveye bir adım daha yaklaşmayı hedefliyor.
 
Ligdeki çıkışlarını Karatay Termal 1922 Konyaspor’u mağlup ederek sürdürmek istediklerini söyleyen Mavi-beyazlı ekibin teknik direktörü Cafer Aydın, “Konya’yı devirip ilk yarıyı 3 puanla kapatmak istiyoruz” dedi. 

Üst üste alınan galibiyet ve puanların moral motivasyonlarını yükselttiğini ifade eden tecrübeli hoca Aydın, “Ligin son maçına çıkacağız. Allah nasip ederse Konya takımıyla oynayacağız. Çocuklar üç günde bir maç oynuyor. Gerçekten ağır bir tempodan çıktık. Evet 2 maçta da 6 puan alarak büyük başarı elde ettiler canı yürekten tebrik ediyorum son maçımızı da burada üç puanla kapatıp, sonra bir erteleme maçımız var, şu an hedefimiz iki maçta 6 puan alıp play-off içinde ilk devreyi bitirip devre arasında izine öyle çıkmak istiyoruz Yarınki maçta 2 sakat oyuncumuz var; Ömer Can ve Hakan Aydın. Onun haricinde sakat veya cezalı oyuncumuz yok.” ifadelerini kullandı. 

Devre arası takıma takviye edilip edilmeyeceğiyle ilgili transfer sorusuna da cevap ceren Cafer Aydın, “Şartlar ortada. Kulübümüzün paralı bir transfer yapmaya durumu yok. Etrafımızdan olan genç ve yetenekli takımımızın yapısına uygun oyuncu araştırıyoruz. Kısıtlı bir kadro ile devam ediyoruz. Hakan sakat santraforumuz yok. Orta sahada fazla sakatlık yaşamadık ama orta sahada eksiğimiz var ve dönem dönem kanat oyunsusu Savaş’ı oynattık, Muhammed’i oynattık; çözüm üretmeye çalıştık. Kendi mevkii olmadığı halde başka pozisyonda oynattık. Kadro yapılanmasındaki eksik oyuncularımız var. İmkânlar ve şartlar doğrultusunda bizim öyle fazla maddiyatımız yok. Şu an geldiğimiz doğrultuda takım lig lideri. Oyuncularımız güzel bir başarı gösteriyor fakat karşılığını alamıyor. İl, ilçe ve kamuoyundan hiç bir destek yok. Sıkıntı içindeyiz. Sadece başkanın ve yönetimin verdiği yardımla ayakta durmaya çalışıyoruz. Kulübe biraz daha maddi ve manevi destek olurlarsa oyuncular daha güzel işler başaracak. O kapasite var maddi olmasa da manevi olarak yanımızda durmalarını isteriz.” dedi.

..:: Video ::..

Pazarspor Haberleri