Rize'de Adem Çekiç'in yerine Şafak Bulut atandı

Rize Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü görevine Şafak Bulut atandı.

Tarım ve Köyişleri Bakanlığı yapılan son düzenleme ile Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı adını alırken tüm taşra teşkilatlarında da yeniden yapılanmaya giderek mevcut il müdürlerine müşavir ünvanı vermiş yeni il müdürlerinin henüz atamaları yapılmamıştı.

Rize Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü görevini müşavir kadrosu ile  yürüten ve 2008'den bu yana Rize'de görev yapan Adem Çekiç, müşavir kadrosu ile Bakanlık merkezine alınırken onun  yerine Rize Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü görevine daha önce Rize Tarım İl Müdürlüğünde 2002-2010 yılları arasında Mühendis ve Çiftçi Eğitim Şube Müdürü olarak çalışan Artvin Şavşat doğumlu Şafak Bulut atandı.

Bulut'un atamanın Resmi Gazete'de yayınlanmasının ardından göreve başlayacağı Adem Çekiç'in ise görevden ayrılarak Ankara'ya gideceği belirtildi.
Şafak Bulut Kimdir:
1970 Yılında Artvin Şavşat'ta doğdu. Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi, 1997-2001 MEB Müdür Yetkili Öğretmen, 2002-2007 Rize Tarım Müdürlüğü Mühendis, 2008-2010 Rize ÇEY Şube Müdürü, 2010-2011 Çankırı İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Gıda ve Yem Şube Müdürlüğü görevlerinde bulundu.
 

Rize Haberleri