Rize'de çocuklar, Ramazan'ı dolu dolu yaşıyor

Rize Belediyesinin organizasyonuyla hazırlanan Ramazan etkinlikleri çerçevesinde çocuklar, Ramazan ayını dolu dolu yaşıyor.

Rize'^de bu yıl Ramazan ayı etkinlikleri, daha çok çocukları mutlu etti.

Birbirinden ilginç programlarla Ramazan ayına renk getirmeyi amaçlayan Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı'nın çocuklara olan düşkünlüğü nedeniyle özellikle çocuk programlarına ağırlık verdirmesi dikkat çekiyor. 

Çocukların, Televizyon ekranlarından yakından tanıdığı "Burak Abi" ikinci kez Rizeli çocuklarla buluştu.



Önceki hafta Orta oyunu ile eğlenen çocuklar bu hafta ‘Burak Abi’lerinin hazırlayıp sunduğu çocuk programıyla eğlencenin tadına vardılar.

İsmail Kahraman Kültür Merkezinde gerçekleşen çocuk programına katılım yoğun oldu.

Programa, çocukların ellerinde Türk Bayrağı kendisinin dilinde Türkiye şarkıları ile başlayan "Burak Abi" katılımcılara, Ramazanla ilgili sorular sorarak doğru bilenlere top dağıttı.

Programın ortasında beklenmedik bir anda sahneye çıkan Dinozor ve Goril kuklalar ile kuklacı Volkan Abi çocukların eğlencesine eğlence kattı. Programın içerisinde Karagöz ve Hacivat'a da yer verildi.

Program sonunda ise çocuk programı yapımcısı Burak Abi'ye Rize Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Altay tarafından çiçek takdim edildi.

Rize Belediyesi Ramazan Etkinliklerinin, 3 Ağustos Cumartesi (Kadir Gecesi) Akşam Namazından sonra Rize Sahil Camii’nde dünyaca ünlü hafızlardan Kur-an ziyafeti ile devam edeceği belirtildi.

Rize Haberleri