Rize'de su ürünleri toptancı hali tamamlanıyor

RİZE'DE SU ÜRÜNLERİ TOPTAN HALİ’NDE ÇALIŞMALAR HIZLA DEVAM EDİYOR

Bozkale Mahallesi sahil dolgu alanında yapımı sürdürülen Su Ürünleri Toptan Hali Projesi’nde çalışmalar hızla devam ediyor.

Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Belediye Başkan Yardımcısı Muhittin Aydın Bilsel ile birlikte proje alanında incelemelerde bulunarak teknik ekipten çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı.

MODERN BİR MERKEZ OLACAK

Toplam 6 bin 343 metrekare alan üzerine inşa edilen projede 12 dükkân, 12 ofis, 940 metrekare müzayede alanı ve 900 metrekare ürün kabul alanı bulunacak.

Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, tamamlandığında su ürünlerinin kabulü, depolanması, satışı ve sevki modern ve sağlıklı koşullarda gerçekleştirilecek olan Su Ürünleri Toptan Hali'nin, Rize’nin su ürünleri sektörüne ve bölge ekonomisine önemli katkı sağlayacağını ifade etti.

Rize Haberleri