Rizespor, Remy'i kadrosuna kattı

Fenerbahçe'nin görüştüğü Remy, Rizespor ile mukavele imzaladı!

Çaykur Rizespor, Fransız forvet Loic Remy ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Törende konuşan Remy, "Fenerbahçe ile görüştük. Burada olduğum için çok mutluyum. Her şeyimi bu kulübe vereceğim" dedi.



Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, Fransız golcü Loic Remy'i renklerine bağladı. Rizespor Başkanı Hasan Kartal'ın da katıldığı törende 33 yaşındaki futbolcu 2 yıllık sözleşmeye imzasını attı. Karadeniz ekibi, resmi sitesinden Remy transferi hakkında şu açıklamayı yaptı:
"Loic Remy geçtiğimiz sezon Fransa liginde Lille forması giymişti. Dünya Kupası dahil Fransa A milli takımı ile 31 maçta 7 gol atan yeni transferimiz Remy; sayısız başarı ve kupanın yanında Chelsea ile bir Premier League, Olympique Lyon ile iki Fransa Ligi şampiyonluğu yaşadı. Şampiyonlar Liginde 26 maçta 9 gol atan Loic Remy; kariyeri boyunca resmi maçlarda 138 gol attı. Remy’nin kulübümüze hayırlı olmasını diliyor kendisine hoş geldin diyoruz."

Remy: "Fenerbahçe ile görüştüm ama burada olmaktan mutluyum"
İmza töreninde konuşan Remy, "Burada olduğum için çok mutluyum. Bir an önce sahalara dönmek istiyorum. Her şeyimi bu kulübe vereceğim. Burada zevkle oynayacağım. Beklentilerin farkındayım. Zoru seviyorum. Başarı için zorun olması gerekiyor. Yusuf ve Zeki'nin de fikirlerini aldım buraya gelmeden önce. Başka bir kulüple görüşüyordum ancak buraya gelmeye karar verdim. Evet Fenerbahçe ile görüştük, başka takımlar da vardı. Türk halkı çok sabırlı. Bunu burada gördüm. Bu kararı almamda bu durum da çok etkili oldu" açıklamalarını yaptı.

Rizespor Başkanı Kartal ise "Loic Remy'nin ailesiyle Rize'de güzel bir hayatı olacak. Burada çok başarılı olacak. Biz iyi bir kulübüz. Başarılı olacağız. 2+1 yıllık sözleşme imzaladık. İnşallah 3 yıl burada kalacak" ifadelerini kullandı.

Rizespor Haberleri

Rizespor galibiyeti koruyamadı