Rizespor seri peşinde

Ligde yakaladığı çıkışı Ankara deplasmanında da devam ettirmek isteyen Yeşil Mavili takım 3 puan hesabı yapıyor.

Yarın Ankaragücü ile oynayacağı maça büyük önem veren Rizespor’da başkan ve yönetim kurulu yeşil-mavili takımın konsantrasyonunun bozulmaması için özel çaba harcıyor
Ç.Rizespor bu kez başkent deplasmanında Ankaragücü ile oynayacağı maça dönüm gözüyle bakıyor. Son haftaların başarılı takımı karşısında tüm hesaplarını 3 puan üzerine kuran yeşil-mavili takımda başkan Ekrem Cengiz ve yönetim kurulu futbolcuları kritik maça en iyi şekilde hazırlamaya çalışırken konsantrasyonunun bozulmaması için özel çaba harcıyor. Başkan Ekrem Cengiz, “Ankaragücü iyi futbol oynuyor. Eğer maça iyi konsantre olamazsak ve Galatasaray maçındaki gibi istekli, arzulu ve savaşçı ruhu sahaya yansıtamazsak işimiz kolay olmaz” dedi.
Bu nedenle karşılaşmaya çok iyi hazırlanmalıyız. Ankaragücü maçında beraberliği kesinlikle düşünmeyin. Bu, çok önemli maç. Hem rakibimiz hem de biz kazanmak zorundayız. Bu nedenle herhalde çok zevkli ve çekişmeli ve futbolun güzelliklerinin yaşanacağı bir karşılaşma olacak. Sadece Ankaragücü maçını değil ilk yarıda kalan son 5 maçtan en iyi sonuçları almak zorundayız. Bundan sonra her maça 3 puan parolasıyla çıkacağız. Bu yüzden her zamankinden daha fazla dikkatli olmalıyız”.
Ankaragücü maçının kendileri açısından çok önem taşıdığını da vurgulayan Başkan Ekrem Cengiz, “Ligin başında alınan başarısız sonuçlardan sonra herkes Rizespor için küme düşer dedi. Ama büyük takımlara karşı ortaya koyduğumuz mücadele ve aldığımız sonuçlarla alkışlandık. Şimdi önemli olan bu çıkışın devamını getirmek. Üst üste aldığımız tarihi zaferlerin tesadüf olmadığını tüm spor kamuoyuna göstermemiz gerek. Rakibimizi yenmenin tek yolu, maça çok iyi konsantre olmak. Herkesin görevini eksiksiz yerine getirmesi gerek” dedi.

Rizespor Haberleri

Rizespor galibiyeti koruyamadı