Ünlü kick boks antrenöründen Pazar'a ziyaret

Pazarlı ünlü kick boks antrenörü Hasan Canca, Pazar Kapalı Spor Salonu'nda devam eden kursu ziyaret ederek sporcularla antrenman yaptı.

HÜSEYİN BAŞTOPÇU
Fenerbahçe Spor Kulübünde Kick Boks antrenörlüğünde bulunan ve birçok profesyonel maçta şampiyonlara antrenörlük yapan, şampiyonlukları bulunan, ayrıca federasyonda da başhakemlik görevi yapan Pazarlı Kick Boks ustası Hasan Canca; Pazar Kapalı Spor Salonunda Antrenör Cengiz Yoğurtçu’nun daveti üzerine antrenmana katıldı.



Antrenman sonunda yaptığı değerlendirmede kick boksun Pazar’da bu kadar çok sevilmesi ve potansiyelinin bu denli yüksek seviyede olmasından mutlu olduğunu belirten Canca, “Çok yetenekli gençlerin olduğunu görüyorum. Şampiyonalarda başarılı olmak için azimle ve sabırla bıkmadan çalışmak gerekiyor. İnanıyorum ki Pazar’dan yeni şampiyonlar çıkacak.” dedi.



Antrenör Cengiz Yoğurtçu ise yaptığı açıklamada, “Derslerimiz akşam saatlerinde. Genellikle gençler bu saatlerde dışarılarda oluyordu. Bu spor sayesinde gençleri ve çocukları hem dışarılardan hem de bilgisayar başında monoton geçirdikleri hayatlarına farkındalık katmak için çalışıyoruz ve bunu başardığımıza inanıyoruz. Öncelikle antrenmanımıza katılıp bizi onurlandırdığı için büyük usta Hasan Canca’ya teşekkürlerimi sunuyorum. İkinci teşekkürüm bu kursun açılmasında bize yardımcı olan ve her konuda destek olan Halk Eğitim Müdürümüz Sayın Ömer Keskin ve Gençlik spor ilçe müdürümüz Hasan Tezcan ile çalışanlarınadır. Pazar Kapalı Spor Salonundaki antrenmanlarımıza kick boks sporuna gönül vermiş ve yeni başlayacak gençleri bekliyoruz.” şeklinde konuştu.
 

Rize Haberleri