1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Şevki Hoca veda etti, yönetimin tavrı bekleniyor!
Şevki Hoca veda etti, yönetimin tavrı bekleniyor!

Şevki Hoca veda etti, yönetimin tavrı bekleniyor!

Nazilli yenilgisinin ardından Pazarspor teknik direktörü Şevki Tonyalı soyunma odasında futbolcularına veda etti, istifa dilekçesini ise bugün yönetime sundu.

A+A-

Pazarspor’da son haftalarda alınan başarısız sonuçların ardından Teknik Direktör Şevki Tonyalı istifa dilekçesini yönetime sundu.

Dün oynanan Nazilli Belediye maçının ardından soyunma odasında futbolcularına bir veda konuşması yapan Tonyalı, “Pazarspor hepimizin. Bir tıkanma yaşandığını sezinliyorum. Yönetimin önünü açmak, bir çıkış noktası yakalanmasını sağlamak anlamında görevden ayrılmayı düşünüyorum” dedi.

Tonyalı’nın akşam saatlerinde başkan Hüseyin Yangın’la da görüştükten sonra bugün istifa dilekçesini yönetime sunduğu öğrenildi.

Pazarspor yönetiminin Hüseyin Yangın başkanlığında bu akşam toplanarak istifa dilekçesini değerlendirecekleri öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
14 Yorum